Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje

Join the forum, it's quick and easy

Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje

Ja putujem

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ja putujem

Free forum for free travel

NA ŽALOST OVAJ FORUM SE ZATVARA.......

+5
mg750ie
Mare961
sju_rod
Dragec07
Mare
9 posters

sala...vicccc

Mare
    Moped
    Moped

Registration date : 02.02.2008

sala...vicccc - Page 14 Empty Re: sala...vicccc

Postaj by Mare 15/11/2013, 17:10

...Pita sin oca, tata što to znači kad je netko pijan?  E ..pa sine ovako, vidiš ona dva drveta tamo, eh, tada čovjek vidi četiri drveta. Ali tata tamo je samo jedno drvo....Razz zivili

Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 18/11/2013, 10:36

.....Koja je razlika između pesimista i optimista? Pesimist kaže, Stanje u privredi je strašno,  ne može biti gore. Optimist kaže---Može, može.....zakon amen

Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 23/11/2013, 20:29

.....Žena: Da nismo muž i žena, dali bi me opet zaprosio? Muž: matere ti, ne započinji svađu....Razz magla

Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 1/12/2013, 13:54

.....Isto, a različito..........Što znači naslov filma..." Četiri vjenčanja i sprovod".........Pet istih stvari.....amen zakon
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 6/12/2013, 19:24

...Roditelji kod ravnatelja škole na informacijama i ravnatelj mu priča. Vaš sin ima jedinicu iz hrvatskog,matematike,fizike, povijesti......Pa on će pasti razred-uzrujano će roditelj. E, ajmo po 500 eura da neće- kaže ravnatelj...geek
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 6/12/2013, 19:28

...Voze se dva studenta DIF-a autobusom i vide trećeg vani kako trči, pa kažu jedan drugome.- Vidi onog štrebera...!!!magla
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 13/12/2013, 15:12

....Ulazi čovjek kod doktora pa će doktor iznenađeno......Dobar dan, dugo Vas nisam vidio. Na to će ovaj.- Ma, bio sam nešto bolestan..... drunken
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 2/1/2014, 20:25

..Vraća se zeko utabanom stazom.Spaziše ga dva vuka i obadva pomisle kako će ga prožderati.Zec onako pijan uplaši se i padne u nesvijest.Vukovi se u borbi za plijen međusobno pokolju i padoše mrtvi. Kad se zec probudio i vidio mrtve vukove reče....-Eto, svaki put kad se napijem napravim neku svinjariju..... Razz  cheers
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 3/1/2014, 15:00

....Dolazi Crnogorac kod doktora sa slomljenom nogom. I doktor mu veli da će morati staviti gips ! - Kaka gips! Stavljaj mramor ! - veli Crnogorac..... Razz  Laughing
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 3/1/2014, 15:15

...Umro haker i otišao ravno u pakao. Par dana kasnije zove vrag Sv. Petra i pita ga. --Alo!!! Ma kakvog ste mi to luđaka poslali!!! --Pa šta se dogodilo?? --Razbio mi sve kotlove i pobio sve demonice!!! A mene isprebijao i evo čitav dan trči i skače po hodnicima i viče.....---Gdje je ulaz na sljedeći nivo??? Razz  cheers  amen
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 4/1/2014, 20:18

....Petak: Došla mi punica i samo zuri kroz prozor a kiša lije. Subota: Ne miče se od prozora a kiša i dalje lije kao iz kabla. Nedjelja: Moram je pustiti u kuću da se ne razboli.... amen
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 13/1/2014, 15:26

...Odlazi Mujo u vojsku. Na rastanku otac mu kaže.....-Sine budi dobar vojnik i kad sretneš oficira, stani mirno i pozdravi ga....Drugi dan, Mujo na krugu kasarne sretne starijeg čovjeka u uniformi pa ga upita...Jeste li Vi oficir? - Jesam- odgovori ovaj. --E, puno Vas je pozdravio moj babo...
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 17/1/2014, 20:27

....Što dobijete kad križate  crnogorca i talibana? ...Puža samoubojicu..... amen
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 17/1/2014, 20:29

....Kako se zove kralj svih cigana? Alfa Romeo........hhhaaaaaa.....
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 17/1/2014, 20:32

....Prolazi pijetao pored grill-a, gleda dvije koke kako se peku i kaže im....što je ženske?? Solarij...... Razz  Razz
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 22/1/2014, 09:44

....Službenik zaspao za radnim stolom, odjednom se probudi, pogleda na sat i veselo poviče. .--Oh, odlično, danas sam dva sata radio prekovremeno... Razz
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 22/1/2014, 09:45

...Što plavuša radi u pustinji? ...Briše prašinu... Razz  Razz
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 25/1/2014, 21:47

...Došao Mujo u kafić, dođe konobar do njega, Mujo kaže, daj meni,daj svima i popij ti nešto. Svi popiju, Mujo kaže, nemam para a konobar ga izmlati.Dođe Mujo opet sutradan i kaže---daj meni, daj svima i popij i ti nešto...popiju svi i on opet ..nema para i opet ga konobar izmlati. Dođe Mujo opet sutra i kaže...Daj meni,daj svima a ti nemoj ...ti nisi dobar kad popiješ.... Razz  zivili
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 27/1/2014, 18:18

...Pita sudac optuženog....Hoćete li mi reći tko je bio vaš suradnik? -Na koga vam ja lićim? Zar da odam rođenog brata???!!!
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 27/1/2014, 18:24

...Hvali se Ivica Marici.....Ja sam naučio njemački za tjedan dana!...Tako brzo? To ne mogu razumjeti!!! --Ne brini. Ni Nijemci nisu mogli..... Razz  Question
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 1/2/2014, 17:57

...Kod Petra više ne idem u goste!!! Zašto? Od njegovih riječi još uvijek imam glavobolju!! Pa što  ti je govorio??? Sve jedno te isto.......Ajd....još po jednu.....hhaaaaa..... zivili  Razz
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 3/2/2014, 18:58

...Policajac zaustavlja vozača  i kaže mu da je osvojio 5.000 kn. jer je  bio vezan. Što ćete učiniti s novcem, gospodine? upita ga policajac. Prvo ću uplatiti vozačku- odgovori vozač. -Ne slušajte ga gospodine- reče žena na suvozačevom sjedalu--Uvijek izigrava pametnjakovića kada je pijan. Znao sam da nećemo dogurati daleko u ukradenom autu- poviče muškarac na stražnjem sjedalu. Iznenada se začuje  lupa iz prtljžnika.-Jesmo li već prešli granicu?? Razz
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 5/2/2014, 10:32

....Bračni par slavi godišnjicu uz romantičnu večeru...u jednom trenutku kaže muž--Dušo, želim da noćas budeš najsretnija žena na svijetu. A ona mu odgovori.--Stvarno? Znaš dragi, nedostajat ćeš mi...... Razz   cheers  magla
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 5/2/2014, 10:38

...Svađaju se muž i žena koji su u braku 25 godina.....Muž će; Šteta, što se prije 25 godina nije pojavio neki idiot, pa da te uzme za ženu. Ali, dragi jest.--Onda si se trebala udati za njega!!! --Ali, dragi jesam, opet će žena...... Razz  Exclamation
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 6/2/2014, 19:06

...Ušli Suljo i Mujo u autobus na kat.Suljo ostao dolje, a Mujo se popeo na kat. Odjednom uplašen poviče--Pa ovdje gore uopće nema vozača..... Razz
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 6/2/2014, 19:26

...Sudac će; Stvarno mi nije jasno zašto se zapravo želite razvesti. -Onda ću vam ostaviti svoju ženu dva dana, siguran sam da ćete shvatiti.... Razz
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 6/2/2014, 19:29

...Radnik bez posla traži posao u tvornici ali ga direktor odbija.--Vjerujte mi, već smo prezasićeni radnom snagom. Samo vi mene uzmite, a ja vam obećajem da se moj učinak neće ni primjetiti.... Razz  Razz
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 10/2/2014, 14:45

...Razgovaraju dvije plavuše. - Što radiš?- Čitam 24 sata!!! - Pa kad onda spavaš????... Rolling Eyes
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 10/2/2014, 14:52

....Uđe muškarac u ljekarnu i pita ljekarnika imaju li banane. Nakon deset minuta uđe drugi muškarac i upita isto. Za pola sata uleti treći s istim pitanjem. Ljekarnik se naljuti pa na vrata stavi natpis da ne drži banane. Četvrti muškarac uđe u ljekarnu i odmah upita. -Oprostite, a kada ćete dobiti banane..... Razz  Razz  Question
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 14/2/2014, 09:18

....Nosio Škot papigu preko granice. Carinik mu teče;--Carina za živu papigu je 20 funti, a za mrtvu papigu 5 funti. Kad je to čula papiga, okrene se Škotu i zavapi.- Nemoj, molim te, zbog tih 15 funti učiniti neku glupost.....
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 14/2/2014, 09:33

...Štefica Petek, već nekoliko godina udovica spokojno umre. Na rajskim vratima susreće sv. Petra i pita ga: - Jeli kod vas moj muž Jožica Petek? Sv. Petar prolista po svojoj debeloj knjizi i reče: -Ljudi koji se zovu i prezivaju kao vaš muž ovdje ima kao pijeska u pustinji. Recite mi još nešto po čemu bih ga mogao idetificirati? -Pitala sam ga jeli me ikada u životu prevario? A njegove posljednje riječi bile su:-Nisam!!! Za svaku stranputicu, morao bi se u grobu  jednom prevrnuti!!! Ah, taj!! reče sv. Petar i zatvori knjigu.- On radi u dvorani za konferencije kao ventilator..... Razz
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 14/2/2014, 09:36

....-Šef mi je za rođendan obećao brda i doline!! - I što si dobila?- Atlas.... Razz
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 14/2/2014, 09:42

....Razgovaraju dvije gospođe: - Recite mi gdje ste prošle godine proveli zimovanje? - upita prva. - Prvi dio u Alpama, a drugi dio u gipsu!- odgovori druga... Razz
    Mare
    Mare
    Moped
    Moped

Postaj by Mare 14/2/2014, 09:46

.....Poštar dolazi na jednu farmu i pita gazdaricu. Gdje vam je muž? - U štali s kravama!!- Kako ću ga prepoznati? - On je jedini čiji se rogovi vide!!!!........ Razz  amen

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: 22/11/2024, 00:19.