9. MOTO SUSRET ZELINA
Borris- Moped
- Registration date : 13.05.2009
- Post n°1
9. MOTO SUSRET ZELINA
mg750ie- Biker
- Registration date : 17.05.2009
- Post n°2
Re: 9. MOTO SUSRET ZELINA
Borris- Moped
- Post n°3
U zasjedi iza grma dočekal me bandit a leđa mu je čuvala malabusa.....nakon prvog šoka zapalismo po jednu(na benzinskoj?????) malo smo pričekali ak se još netko odluči pridružiti nam.
pošto niko više nije došel , gore opisanim tempom stigosmo do Zeline....Bandit se stal do mene a Rudek se nemre odlučit jel bi malubusu pospremil u šekret il bi se stal pokraj nas...
Ipak je prevagnul bolji miris benzina...bilo kuda -Lucky svuda! a onda melem za oči...ma kaj za oči , za sva osjetila!!!
Ma kak to lepo zgleda !!!! čista poezija!!!
Normalno da smo si morali nekaj spiti, a Dragec je pil fantu (dost je kaj ima divlji motor....ni to skuter!) a dole bute vidli kaj je na desnoj sliki Dragec spuštal na stol...
kruh i luk a u drugoj turi.....
vola !!! joooj kak to lepo zgleda.....a bil je pečen baš kak treba.....najedamput je za stolom zavladala tišina....pitam se zakaj ????
baš je dobro bilo....a volić se i dalje vrti...
znam da nas ima svakakvih......ali jadna zmija !
lunjajuči od šanka do šanka (po volu si žeden) sreli smo neka poznata lica- Gogu iz Good Felousa i zubatog Kostu (zadnji put kad smo ga vidli bil je bezubi Kosta...)
Ma ko veli da Guzzi ni pravi stroj ???
U razgledavanju motora sretosmo i Dana sa suprugom...U dobrom društvu vreme brzo prolazi i mrak je časkom stigao....
Kraj prvog djela...
Borris- Moped
- Post n°4
Sreli smo i budučnost KLE pokreta...Ivana(medion) Matiju(mladog krokodila) i njihovog frenda....Ali s obzirom da deca trebaju rano v krevet oni su morali prejti nekaj posle devetke....
a mi smo išli slušat bend kak dere stari rock....
kaj se to u mraku krije ????
Na našu velku žalost i Dragec je moral iči (fala Gec na svemu ! ) a mi smo odlučili još malo ostat i nekaj si spiti...
A onda je počela fešta !!! Kad su se komadi (stvarno dobri!) popeli na stol i počeli plesati......Dragec nek ti bu žal kaj si prešel !!!
A onda još i jeger party !!! Dragec nek ti bu dvaput žal !!!
Društvo su nam došli delat Adrijana i njezin frend..
Pošto vreme neumitno curi , još jedan krug pa idemo imi domeka...A evo kaj ostane od vola kad dojdu gladni.....
Došlo vreme da se ide....
Bilo nam je stvarno lepo ( uostalom ko i uvek u Zelini) , hvala svima na ugodnom društvu i lijepo provedenoj večeri ! Doma smo išli polako i pametno jer ni bilo bandita da mi diha za ovratnik.....(nažalost).....
Morti se i danas zaletimo do Zeline......
Dragec07- Admin
- Registration date : 02.02.2008
- Post n°5
mg750ie- Biker
- Post n°6
Borris- Moped
- Post n°7
Dragec07- Admin
- Post n°8
A Zelini je uvijek mjesto u kalendaru moto susreta koji se ne propuštaju.
Pa evo i mog skromnog slikovnog prikaza, koji ipak pokazuje da na ovom forumu sektašenju nema mjesta.
Čak sam i uobičajene slike pečenih pajceka i kad jeganjci utihnu, zamijenio volom.
mg750ie- Biker
- Post n°9
_medion_- Pjesak
- Registration date : 23.05.2010
- Post n°10
sju_rod- Admin
- Registration date : 03.02.2008
- Post n°11
sju_rod- Admin
- Registration date : 03.02.2008
- Post n°13
lavica- Moped
- Registration date : 07.02.2008
- Post n°14
jel mi neka informacija promakla ili???
Dragec07- Admin
- Post n°15
lavica je napisao/la:očigledno dobar susret kao i uvijek, ali na čemu li to Dragec sjedi? Skuter nije.
jel mi neka informacija promakla ili???
Preskočila si cijeli topic "Što vozimo" i temu "U potrazi za pravim". Pa mi smo tamo traktat napisali:
https://japutujem.forumcroatian.com/sto-vozimo-f3/u-potrazi-za-pravim-t1047-50.htm
lavica- Moped
- Registration date : 07.02.2008
- Post n°16