Evo i nastavka....Kad smo došli na Grobnik , dočekali su nas Branka i Silvio, šator je bil postavljen a Simona i Saša su se išli provozat do Crikvenice...I dobra vijest-kiša je stala.....samo ne za dugo ! Mi se raskomotili, motora baš i nije bilo puno a najljepši je onaj levi....
Kad su došli Simona i Saša primili smo (Saša) se postavljanja drugog šatora i puhanja zbušenog luftiča...čak su došli vatrogasci ak se Saša zapali od silnog puhanja ! A dagtape baš i nije pomogel.....Usput sam im dal savjet da luftič isprobavaju po noči !
Ponovo počela kiša pa smo se "povukli" u velki šator....a moral sam probat fileke makar su neverovatno smrdile! Anisu ni bile bogzna kaj-ni ni čudo kad su kuhari bili mrtvi pijani još od jučer ! Zato su čvapi bili dobri ! I jedina dobra stvar na susretu-pošto je zbog kiše otpal defile, piva se točila gratis.....zato je nama stalno bil pun stol pive....
Prestala kiša, vratili se van , počela kiša...lako se Izzyju smijat kad je na suhom....A spremala se i prava motoristička svadba (to je onaj bijeli ukrašeni paviljon)
U međuvremenu je u šatoru (pogađate-zbog kiše) umjesto predviđenih igra bilo natjecanje u puhanju kurtona...Mi smo sve nade polagali u Sašu, ali mu je u odlučujučim trenucima skliznul iz ruke....EEEE moj Saša !!!!
Pada, ne pada, pada.....več nam je pive bilo dosta pa smo poslali Juliju vatrogascima po VODU !!!!
Prihajali su Giga i Aber z autom jer nebo govori sve...A počeli su dolazit i svatovi, motori su se postrojili u defileu, mladenci su rekli sudbonosno DA (mlada je došla na Harliju-ni ni čudo s obzirom na gabarite...) a Bog se opet rasplakal....neznam po koji put...
A bil je i jedan lepi motorček...
Posle vjenčanja je pal mrak (stvarno) i došlo vreme za svirku.Vokal benda znanog kao "KEOPSI" si je prije svirke išel pročistit grlo jednom picačinkom (ja sam iskreno posumnjal u njegove glasovne sposobnosti dok smo razgovarali ali me je više nego ugodno iznenadil-dali zbog picačinke???)Bend je zaista jako dobro sviral a vokal je, mogu to slobodno reči , bil najbolji pjevač od svih kaj sam čul po susretima !!! Ako vam se ukaže prilika na nekom susretu ih poslušati nemojte propustit ! Moja preporuka...
Posle njih je bilo još par bendova , ali su posle njih zvučali loše (i loši su bili...)Sviralo se negde do 4 a idioti su po kampu pucali do sedam ujutro (počeli u 8 navečer!) Da bu još bolje predstavnik organizatora je to dozvolil! I tako su tri odiota maltretirala nas ajd davelim oko dvesto....Nije ih zaustavilo ni olujno nevreme koje se oko4h spustilo na Grobnik....Nastavak sljedi...