prvo stajanje je bilo na Dobri uz kavicu i nezaobilazne sendviče
a bilo je i pataka......(nažalost samo u vodi)
drugo stajanje na dobro znanom Vidikovcu. Trebalo je uzet čuvenu Krokovu zlatnu žlicu i štrudle s borovnicama da se zasladimo na susretu. Juli je čikpauzu iskoristila i za obavljanje poslovnih problema......
dok smo čekali GigaAbere kod Golubinjaka vidli smo pravi velki čičak!Naravno čekali smo na krivom mestu (kad se žemske dogovaraju) tak da smo se na koncu našli na cesti za Mrkopalj!!! Dehidrirani i žedniiii umjesto vožnjice odmah smo otišli na susret na hladnu pivicu.
osim pive neki nisu mogli odolit bažulju.....(ni ja)
a fine guzice su jele odojka mesto bažulja.....
na kraju smo se zasladili štrudlom od borovnica....mljac,mljac......
pripreme za defile nisu mogle proči bez anđela čuvara...(svaka čast, dobro nas je vodil-nismo se zgubili)
ispred moto kuče u centru Delnica
free cuga se točila u večim količinama.....
povratak na brdo i susret
jel možete verovati ????? pili smo vodu !!! tak smo bili žedni....Željkov stakleni pogled sve govori...
onda je došlo vreme za moto-igre...bacanje cica . Željko se baš ni snašel kak ih primit ali ja sa svojim dugogodišnjim iskustvom(u primanju cica)nije da se hvalim al sam imal drugu daljinu....
Aber se okušal u sporoj vožnji (njemu bi bolje bilo u brzoj...)al ni imal sreče-zgasil mu se motor (bil je prepolagan....)
a za kraj skijaško hodanje na Delnički način....
atmosfera se tolko užarila da se Giga morala skinut !!!
u neko doba su se pojavili Tamigo i Coprnica i odmah navalili na bažulj kaj da nisu jeli tri dana...
to se zove vatra !!!(kaj da je Aber zakuril)
i za kraj malo preljepe egzotike.....
bilo nam je super , dobro smo se proveli , najeli ,napili.....Delnice vidimo se na godinu!!!!Tam negde oko 11 smo krenuli doma (neki u Malinsku, neki za Zg...) S obzirom na loša svetla a bormeč i oči odlučil sam se za autoput....Sram me al moram priznat da sam se na momente zaigral pa se vozil i prek170....Došli doma bez problema , malo umorni ali jako zadovoljni !!! Do sljedeče vožnjice POZDRAV !!!