nova suza
sju_rod- Admin
- Registration date : 03.02.2008
- Post n°31
Re: nova suza
Borris- Moped
- Registration date : 13.05.2009
- Post n°32
Borris- Moped
- Post n°34
sju_rod- Admin
- Post n°35
Borris- Moped
- Post n°36
Borris- Moped
- Post n°37
Dragec07- Admin
- Registration date : 02.02.2008
- Post n°38
sju_rod- Admin
- Post n°39
Evo ovak vam je to bile,otfural sam motor kod onog mehaničara u Zelini koji mi je skinul gume i diskove i drugi dan mi je dal gole felge da se igram sa njima.U kemoboji sam kupil od RenCo firme Primer,koji se nanosi na ošlajfane felge da bi farba bolje primila,onda farbu u spreju(sve je u spreju)neka vrste boje magnezija(sad vidim da je mogla biti i svetlija) i bezbijni lak.Nakon mukotrpnog rada ali stvarno mukotrpnog šlajfanja u kupaoni dok Slavice nije bilo doma(bila na sastanku Herbača)jer bi ju šlak trefil kaj sam napravil od kupaone,felge sam opral u nitru i dal sineku da ih poljepi jer meni ruke drhte ikrenul sam na špricanje.Prva tuba strava,curki ko u priči,kriva svjetlost što je nema dovoljno(u garaži na večer) imoje neiskustvo u grifu.Sutra kupim novi sprej(nepotrebno jer je i jedan bil dosta) i sa njim popravljam sve kaj sam za je...sa prvim isad je super.Sutradan u subotu krenem lakirati i polakiram prvu ruku prednju felgu i malo zadnje i sprej više ne šprica,konzerva je puna ali lak nema kaj tjerat van,strava.Sjednem u auto i juriš svuda po svetu tražit sprej,prošlo tri sata,male trgovine više ne rade a u velikim nema,tj. ima ali ne od iste firme.Čekam ponedjeljak i u kemoboji im jebem sve po spisku zbog onog spreja kaj je prazan ali nisu prodavači krivi i uzimam još dva(dost mi je jedan ali i na hladno pušem).Za vreme posla dođem doma i pošpricam jedanput,poslije posla još jedanput i na večer još jedanput,brzo se suši pa se tak moglo.Sutradan to otfuram kod meštra u Zelinu i velim da nemrem dugo čekati jer sam več lud od želje kak bu to izgledalo.Da dofural sam mu i auspuh(shakal) da mi i to zmontira,veli dođi za dva dana jer moram još nekaj...bla,bla..no dobro bum još tolko pričekal.I dođe konačno taj dan,danas i ja zapalim s posla u dva(čim me je nazval da je gotovo) i ko malo dijete kom su obečali igračku u Zelinu po motor.Kad sam došel tam,paf....makina zgledi super,sav trud se isplatil,možda je mrvicu farba mogla biti svetlija ali bi onda bila zlatna a to nisam htel,nisam se mogel nadiviti i samo sam ga obilazil.A onda sam ga vužgal.....joj.....koji zvuk...nešto fenomenalno,onak duboko kak sam nekad i htel da bude na banditu ali nije bilo,na ovom je baš onak po mom, dal sam mu lovu i krenul doma.Milina se opet voziti,taj osječaj je fenomenalan(nisam se vozil oko dva tjedna) užival sam u brujanju motora,zvuk iz topa je prava simfonija ,hvala ti bože,proletilo mi je tikvom.Kad sam došel doma svi su se sjatili da vide moju NOVU SUZU i svi,baš svi su rekli da izglada super,još kad zasja sunce,ma ko bu mogel gledat u njega,sretan sam,ekipo,stvarno sam presretan juuuhhuuuuuuuuu.......
sju_rod- Admin
- Post n°40
[You must be registered and logged in to see this link.] tu su gotove i pripremljenje za ljepljenje
[You must be registered and logged in to see this link.] a mlade nade kojima ne drhte ruke imaju svoj dio posla,mora zaradit đir,ionak me stalno žica
[You must be registered and logged in to see this link.] evo kak to lepo zgleda
[You must be registered and logged in to see this link.] ovo je materijal upotrebljen za felgice.....[You must be registered and logged in to see this link.] a tu se sve dešavalo..
[You must be registered and logged in to see this link.] finalni proizvod
[You must be registered and logged in to see this link.] i kraj....
nekad..[You must be registered and logged in to see this link.] i sad....[You must be registered and logged in to see this link.] možda se nekom sviđa onaj od prije ali ovaj je sad moj,ja sam ga napravil i da dođe bivši vlasnik ne bi ga prepoznal,to je to vidimo se uskoro........
(Powered by frubar.net)
(Powered by frubar.net)
sju_rod- Admin
- Post n°41
farba-130 kn x2(moja greška)-------------260 kn
primer-22 kn--------------------------------22kn
lak--20 kn x 3(nije moja greška)-------------60kn
demont. i montaža guma i diskova-----------150kn
poliranje rubova-----------------------------150kn
montaža auspuha------------------------------50kn
cijela igra------------------------------------692kn
mogel sam proči sa sa 190 kn manje da sam pazil i da sam imal sreče sa lakom ali veli se da se svaka škola plača pa evo,ja sam sretan i zadovoljan...... [You must be registered and logged in to see this image.]
Dragec07- Admin
- Registration date : 02.02.2008
- Post n°42
Pazi samo da se bivši vlasnik ne predomisli i zatraži ga nazad (uz primjerenu doplatu naravno!)
A koliko vidim, baš kako je Rudi naručio, stiglo je i sunce ......
Giga- Moped
- Post n°43
sju_rod- Admin
- Post n°44
Borris- Moped
- Post n°45