sretna nova godina
sju_rod- Admin
- Registration date : 03.02.2008
- Post n°1
sretna nova godina
Dragec07- Admin
- Registration date : 02.02.2008
- Post n°2
Sretna Nova 2009-ta
A kad se ceste malo osuše od ovog snijega i temepratura prijeđe u pozitivu, evo nas opet na cesti.....
Giga- Moped
- Post n°3
Re: sretna nova godina
sju_rod- Admin
- Post n°4
Dragec07- Admin
- Post n°5
Snježna kraljica
Jučer sam bio na Sljemenu, naravno do Bistre automobilom, a temperatura na parkiralištu bila je -14 celzijevaca. Obučen kao medo, ipak sam se uspio dobrano smrznuti, a slično me čeka izgleda i sutra popodne.
Motori do daljnjeg tj. miruju u garaži! A i na cestama je malo manje gužve, izgleda da je pola Zagreba negdje isparilo.....
Dragec07- Admin
- Post n°6
Giga je napisao/la:ju hu hu svako dobro svima, evo i mene danas na forumu a kad ću opet ne zna se, ovisi o tome kad bumo dobili fiksni telefon, pozdrav svima sa nove adrese
Držimo fige da to bude što brže. Malo si nam nedostajala ovdje....
sju_rod- Admin
- Post n°7
Mare- Moped
- Post n°8
sju_rod- Admin
- Post n°9
Giga- Moped
- Post n°10
Mare- Moped
- Post n°11
Dragec07- Admin
- Post n°12
Smijem se do suza
Od Rudijevog teksta još se uvijek smijem. Al čitajući još jednom nikako da otkrijem kaj je pak punica za sve kriva. A da ne spominjem kako i stara poslovica kaže "kapa" glavu čuva.... I Rudi, kaj nisi svratio po rezervnu kapu na Srednjake. Jest da je malo dalje i nije sasvim usput ali bih ti ja posudio i profesionalne zimske rukavice do pola lakta.
A hvala i na prekrasnom MMS-u sa slikicom na kojoj vidim i Maru i motore i sebe u nekoj ljetnoj obleki (s plaže u Crikvi, hahaha!!!). Odmah sam se na Žumberku zgrijal. Dobro, možda je i onaj njihov poznati cviček nekaj pomogel.
Da na -10 ne peru automobile samo plavushe možete se svi uvjeriti ako prođete pored neke od samoposluga praona. Ljudi čekaju u redu. A poslije će čekati pred vratima auta. Bar neki.
A ja ću se boje golfa prisjetiti tek nakon prve kiše ili na proljeće.
I prisjetih se još kako je nepravedno to sa motorima koji spavaju u toploj (+13) garaži. I golf je vani na parkiralištu. Pa kad krenem ujutro na posao grijanje mi proradi tek u VIPnetovom kafiću na Žitnjaku.
Od kada su trgovine zatvorene nedjeljom, ja sad u kupovinu idem preko tjedna. Zadnji put sam bio prošle godine. A znam jednu Bilu na Branimirovoj, a to mi se sve nekako čini usput. E sad, kad bi još netko predložio koji dan, odmah bih popio pivu. Mislim taj dan bih je popio.. . Možda i dvije...
A sad odoh još malo raditi...
sju_rod- Admin
- Post n°13