Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje

Join the forum, it's quick and easy

Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje

Ja putujem

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ja putujem

Free forum for free travel

NA ŽALOST OVAJ FORUM SE ZATVARA.......

5 posters

MK MOUNTAIN RIDERS Delnice

Borris
    Borris
    Moped
    Moped

Registration date : 13.05.2009

MK  MOUNTAIN RIDERS Delnice Empty MK MOUNTAIN RIDERS Delnice

Postaj by Borris 28/7/2009, 19:29

Ovaj vikend (31.07-02.08)je moto-susret u Delnicama u organizaciji MK MOUNTAIN RIDERS. U subotu je defile sa free cugom u 17.00 sati , posle su bajkerske igre ( bacanje cica u dalj, spora vožnja itd....)u 20.00 sati koncert grupe Tax free a u 23.30 sati grupe The Trio.....Ja mislim otič provozat se do Delnica pa me zanima jel ima zainteresiranih???? scratch bikerzivili drunken
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Registration date : 03.02.2008

MK  MOUNTAIN RIDERS Delnice Empty Re: MK MOUNTAIN RIDERS Delnice

Postaj by sju_rod 28/7/2009, 20:57

gle,stari moj,meni se čini da bi bilo normalno onda i spavat tam,jer nema smisla vozit dvjesto km tam a onda istog dana dvjesto nazad,jer onda bi moral nazad več oko šest a to onda znači da i nisi bil na susretu.Evo zanima me tvoje mišljenje o tome,kaj napravit..... amen
    Borris
    Borris
    Moped
    Moped

Postaj by Borris 28/7/2009, 22:42

Rudek , ja nemrem ostat spavat tam jel nemam šator , nemam luftič niti vreču za spavanje !!!Inače je osiguran besplatni kamp al meni to niš ne znači. Neutral Tak da sam ja mislil u neko doba (nije definirano) lagano se provozat do dole uglavnom da dojdem prije defilea (free cuga Laughing ) Posle malo pogledat igre , nekaj pojest i popit , malo poslušat mjuzu i u neko doba 9,10,11 h krenut laganini doma. Do dole ima cca 140km starom cestom tak da nebi trebal bit problem nakon par sati odmora otpelat natrag . A ako bum bil umoran postoji mogučnost vratitt se autoputem kao opcija . Ja sam si to tak zamislil jer nemam mogučnosti prenočit dole ....
    Giga
    Giga
    Moped
    Moped

Postaj by Giga 29/7/2009, 10:25

Ili ste total senilni ili ne komunicirate s ženama? pa dogovor je da se najdemo v Delnicama u neko doba, obavimo defile, spijemo pivu, pojedemo bažulj, hitite cice, dojdemo k nama na Krk, u nedjelju izletiramo po Cresu i dalje ko kam mora, čini mi se da neko ima terapije. amen
    Giga
    Giga
    Moped
    Moped

Postaj by Giga 29/7/2009, 10:34

dečki nije na vama da mislite nego samo pitajte žene kaj su odlučile Suspect
    @ ruda: ideš u delnice preko austrije ili crne gore Question
    a
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 29/7/2009, 17:53

HA;HA;HA very fany,ti kilometri se uvjek zaokruže,pa sad koji kilometar sim ili tam a i neznam baš da je do krka puno bliže,izglada da je baš nekak na pol puta pa mi je onda svejedno kam idem.No sad malo ozbiljno; neznam kak bi mogel vozit takvu turu na večer,relativno umoran i ak mi se spava,jer mi je glupo ne ostati duže na susretu ,kao da nisam ni bil.Na koncu bumo se još čuli,imamo vremena a i Boris je na Viru,pa dok se vrati bumo vidli kaj veli a ja sam u biti ZA, lep pozdrau sismis
    Borris
    Borris
    Moped
    Moped

Postaj by Borris 31/7/2009, 01:28

Za vašu informaciju vratil sam se još jučer s Vira i napravil lepih 650 km Laughing tak da sam sad umoran ko pas...A kaj se tiče nejebelje i Cresa neznam kaj bi rekel dok ne vidim kaj je Julija skuhala????( a ona sad spava jer pretpostavljate umorna je ko kusa....kaj da je ona vozila !) Tak da kad mi ona objasni bum rekel kaj mislim Question . I da , jebeeeeeeno je vozit po mraku kad imaš mrenu i relativno loša svetla ( nova Suza , suza za svetla) Čujemo se popodne cheers
    juli
    juli
    Biciklist
    Biciklist

Registration date : 12.05.2009

Postaj by juli 31/7/2009, 08:06

Sory Giga, kad smo pripovedale o Delnicama sam delala, pa sam jednostavno registrirala samo motosusret u Delnicama ovaj drugi dio o Cresu ni je zbegel između (dobar dan, izvolite),tak da sam ovu svoju djelatnicu pitala samo za subotu (a i na nju je zafrkala z nosom i mam rekla da u nedelju nemre jer se već dogovorila), tak da sam ja mislila da bi se mogli najti prije sustreta u Lokvama i prejti na jezero (koje uvijek kad idemo na more gledamo odozgora s ceste i zgleda fenomenalno i naravno nikad se ne spustimo dole jer naravno nemamo vremena idemo na more), pa sam si mislila da bi ovo bilo idealna prilika da ga vidim zbliza jer je samo 8 km od Delnica. Tak sam ja mislila da bi mi krenuli iz Zg oko 10h i do tam je lagane vožnje oko dva sata pa samo u podne tam, razgledamo jezero i Lokve, pojedemo obavezne (po Dragecu nema vožnje bez sendviča) sendviče najdemo si zgodnu birtiju popijemo par pivi i bambusa i prejedemo na motosusret u Delnice na defile i bažul, ostanemo kolko nam paše pa doma. Kaj se tiče vašeg predloga za Cres, Boris i ja smo sad nakon ovih 650 km na Vir i natrag u dva dana skužili da nam je to malo preveč kilometri da bi to ponovili samo s jednim danom odmora, a ja moram delati u nedelju popodne pa mi tak i tak izlet na Cres otpada, no ak se Rudeku dopada vaš predlog se bute dogovorili, kaj ne.Za sad lepi pozdrav.
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 31/7/2009, 16:16

opet mi niste odgovorili za posle jer meni ne predstavlja problem dojti tam nego nazad,mislim da nemrem punog želuca i po mraku voziti oko 150 km i to je ono kaj me je...Niš krenite vi sami a ja ak se zmislim bum došel a ako ne onda niš,kaj da vam velim drugo,ježi ga nekak sam preveč umoran,možda su to jebena leta a možda kaj sam zadnjih dva tjedna delal ko konj pa sam zato tak sjeban,bumo vidli Crying or Very sad
    juli
    juli
    Biciklist
    Biciklist

Postaj by juli 31/7/2009, 21:34

Mi bumo krenuli sutra u 11h, idemo do Lokvi i na Lokvarsko jezero i tam se bumo našli sa GigaAberima, a možda nam se pridruže D@do i Iris koji su sad na Krku. Kak su Lokve 8 km od Delnica za čas bumo na motosusretu i defileu, ostati čemo nekaj duže da poslušamo mjuzu i da se odmorimo,a vračali se bumo po autoputu da smo prije doma i da se ne patimo po noći.
    Giga
    Giga
    Moped
    Moped

Postaj by Giga 1/8/2009, 10:27

sju_rod je napisao/la:opet mi niste odgovorili za posle jer meni ne predstavlja problem dojti tam nego nazad,mislim da nemrem punog želuca i po mraku voziti oko 150 km i to je ono kaj me je...Niš krenite vi sami a ja ak se zmislim bum došel a ako ne onda niš,kaj da vam velim drugo,ježi ga nekak sam preveč umoran,možda su to jebena leta a možda kaj sam zadnjih dva tjedna delal ko konj pa sam zato tak sjeban,bumo vidli Crying or Very sad

na stranici http://82.193.221.213/GElin2/ možeš precizno računati kilometražu u HR, od doma do delnica imaš 150 km a do malinske 65, dobro znaš da ovdje možeš uvijek doći, dakle tvoji monolozi i recitali su lol!
    a
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 1/8/2009, 20:22

ZNAM da mogu doći, NEZNAM dali mogu više voziti sa pivom ili dvije u guzici i po noći i tri metra a kamoli tolke kilometre,žao mi je,ne zamjeri....
    Giga
    Giga
    Moped
    Moped

Postaj by Giga 2/8/2009, 00:21

Vratili smo se živi i zdravi, bilo je odlično kao i uvijek u Delnicama, ako Bog da i iduće godine smo tamo. Pozdrav svima Wink
    juli
    juli
    Biciklist
    Biciklist

Postaj by juli 2/8/2009, 00:38

i mi se vratili živi i zdravi, je bilo je odlično, idemo i iduće godine. slike sutra
    Dragec07
    Dragec07
    Admin
    Admin

Registration date : 02.02.2008

Postaj by Dragec07 3/8/2009, 11:13

Pozdraf nakon dijela GO.
    Danas je sutra, a gdje su slike????
    Borris
    Borris
    Moped
    Moped

Postaj by Borris 3/8/2009, 15:40

Evo ,evo samo male strpljenja......Sad sam došel od dr.
    Giga
    Giga
    Moped
    Moped

Postaj by Giga 3/8/2009, 18:12

evo da si poslušaš dok šalješ slike
    https://www.youtube.com/watch?v=OIi22TucBy0&feature=related

Cool
    a
    Borris
    Borris
    Moped
    Moped

Postaj by Borris 3/8/2009, 19:38

DOOOBAR !!!!!!!!!!!!
    A pošto je sutra danas raport je tuuuuu!!!!

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: 23/11/2024, 03:54.