ra idem kontrolirat ulje a ono...nema ga.....natočim jednu litru a ono niš na štangici,odem po još jednu litru i tek tada se popelo do minimuma i tak sam odlučil ju odjebat.Usput gledam svaki dan oglase i prošlu srijedu vidim fenomenalnog superba 2003 1,9 tdi sa 220000 km za 2200 eura,očito frajeru gori i stavil je malu cijenu,to je bilo u srijedu na večer i ja na brzinu promjenim oglas tj.stavim cijenu 2400 za keš sad odmah i to važi do subote,poslije više ne.Sutradan oko podne me zove tip i pita jel može doći vidjet mazdu,naravno velim i evo ti njega za nekih dvadeset minuta i nakon pregleda kupi on auto.Jedva sam čekal da ode da nazom tipa sa škodom i kad se to dogodilo tražim ja oglas i nema ga više,tražim ponovo i ponovo i jebiga nema ga....možete si misliti kaj mi je Slavica rekla.Mene nitko niti ne nazove mjesec dana a škoda prodana prek noći.
I kaj sad,tražil sam nekaj drugo za te novce i naravno to je izuzetno teško jer za tih 2400 eura je samo smeče.Ovom frajeru sam još u četvrtak ponudil 17000 kuna za Mondeo za koji je tražil 22600 kuna tj.3000 eurai on mi tek u nedelju veli da pristaje ja ga odem pogledati i nakon pregleda mu skinem još 1000 kuna i frajer pristane.I evo tak vam u kratko ide priča.Pogledal sam desetak auti,od audija a4,lagune,megana nekoliko njih,audija a6 i sve je to bilo sa ogromnim nedostacima i na kraju došao je mondeo ni kriv ni dužan u biti on je slučajno došel....no dobro,radi se o Ford Mondeu 2,0 TDCI sa 130 ks,god 2004 sa 230000 km....[You must be registered and logged in to see this link.]
(Powered by frubar.net)