Nido (Annamotori) piše:
dragi prijatelji...evo malo smo se privikli na ove nase vrucine pa da vam se javim na cas...
vec sam najavio vas dolazak kod nas na unu pa cemo organizirati djir motorima i rafting na uni a sevdaha nece faliti..
.kod nas mjesec ramazana pocinje od prvog augusta pa bi bilo dobro da to ostavimo za taj osmi mjesec iz razloga sto sva desavanja,od svadbi do svakojaki festi,su strpana prije ramazana i ljudi su prezauzeti sa poslovima...od prvog kolovoza su svi slobodni hehee....
druga stvar,jel vam poznat mk custrom riders iz novog,,to je sem i ekipa,,svi su ok i prave drugi party pored une 22-23 ovog mjeseca...mislim da ,ako niste nista za taj vikend planirali,bi bilo super da dodjete..ja i amela bi vas docekali i smjestili u motel....
sobe su velike,moze 4-5 osoba da se smjesti...ako rezervirate 2 sobe moze se cijela ekipa smjestiti...po osobi je 10€ sa doruckom..haj neka vam ostane otvoren datum pa mi samo javite u ovaj koji dan ako stizete da mogu na vrijeme rezervisati smjestaj....ja i amela idemo sutra do sarajeva kod davora i ekipe iz red devils-a...onako cisto u posjetu pa cemo na more sa dicom do tog susreta u novom..
uglavnom nam je internet dostupan a i tel. a obavezno vas zovemo u sl. sedmici....javite se u vezi ovog mog prijedloga sta ste
odlucili....pozzz cijeloj ekipi od moto house annamotors cazin b&h
Djeluje obečavajuće!