Bio je petak i ja kod njega u Križ ( mislim oko 70 tak km) reko bila bu barem mala vožnjica kad sam došel naravno da me se odmah dojmil jer volim suze i još k tome bandidose a najiskrenije taj stari oklop s tim svjetlosnim sklopom mi se više sviđa nego onaj kojeg sam imal.Međutim motor nije regan (rekao da če ga regati) curi laganica ulje i zadnja guma čelestonka.Šteta,mislim si jer mi se makina sviđa kao takva.Ali frajer veli da curi vjerovatno na karteru i da če to on srediti,da če ga regati i promjeniti zadnju gumu...OK..reko kad to sve napraviš javi.I več popodne mi pošalje sliku tablice da ga je sad registriral i da je motor u servisu gdje se mijenja dihtung i posle ide mjenjat gumu.Danas u nedelju veli da je sve gotovo i da se možemo nači.Našli smo se na Petrolovoj pumpi u Božjakovini i tam mi veli da imam novi dihtung na karteru ali da tam uopče nije curilo nego na indikatoru ulja koji je bil odšerafljen i sad je to sređeno i da uopče nije ni trebalo skidat karter ali jebiga sad.I napisali mi ugovore i svak sebi doma.
Što reči....TDM je bil fenomenalan motor,što se tiće udobnosti i potiska,da potiska,kad si mu dal gas ko da te neko ispalil iz topa....neznam koji motor to još ima,stvarno neznam...ovaj bandidos je nježan ali stvarno nježan,daš mu gas i u prvi tren se ne dešava niš...ko da ima turbo rupu...puno je tvrđi i osjetiš svaki kurac na cesti ...ALI...
TDM je pravi putni motor i nije baš za grad uvjetno rečeno jer se i sa Hayabusom možeš voziti po gradu dakle tu je Suzuki bolji...
Ne vjerujem da bum išel na neka putovanja a na krača i ovaj bu dobar ....plus za suzu
Puno je lakše voziti suzu što se tiče šaltanja jer sad dok sam se vračal vozil sam u šestoj i samo daval gas ili ga puštal dok bi sa tudumom moral stalno šaltati druga,treča jer sam se vukel kroz Dugo Selo i Sesvete (što zbog murje,što zbog prometa) drugi plus za suzu..
Ne znam ali mislim da suzuki manje troši barem litru...uvjetni plus za suzu..
Osiguranje za TDM-a je 1470 kuna a za suzu 994 kune (i to sa 50% a ja imam 60% pa bu razlika još veča) četvrti plus za suzu.
I da ne izmišljam još toga i moj sinček koji je friški vozač i on bu mogel bez straha sest na njega i dat gas a da se nebu rasipal a to sa TDM-om ne bi mogel.... bar ne još,dok se ne nauči voziti,još jedan mali plusič.
Sve u svemu puno pluseva za puno lošiji motor od tuduma ali za mene ne i u stvarnosti.
Eto kaj je učinjeno učinjeno je,dal sam se zaje,pokazat če vrijeme...naravno treba ga malo srediti (još mi frajer bu dal kompletne disk pločice koje je naručil) podmazat,poglancat,bacit neku polituru po njemu i u prolječe laganica se pelat....evo dečki moji,to vam je to.
Suza je 2003 godine,sa 31000 km (što ne vjerujem ali ježi ga) friško regan i MOJ JEEEEEEEEEEEE...........
(Powered by frubar.net)