Moja nova pila......
sju_rod- Admin
- Registration date : 03.02.2008
- Post n°1
Moja nova pila......
Dragec07- Admin
- Registration date : 02.02.2008
- Post n°2
Re: Moja nova pila......
Ti si naš Rossi.
Film je super, ovih novih deset pogleda dolazi od mene!!!
Dragec07- Admin
- Post n°3
sju_rod- Admin
- Post n°4
Brzi- Moped
- Registration date : 01.06.2010
- Post n°5
Ma bitno da je široki osmjeh na tvom licu, samo guštaj!
sju_rod- Admin
- Post n°6
Dragec07- Admin
- Post n°7
Borris- Moped
- Registration date : 13.05.2009
- Post n°8
mg750ie- Biker
- Registration date : 17.05.2009
- Post n°9
vozi se, a to je važno, i promenil je kacigu za ovu jurilicu više karbonka nije dost.
dobro došel među skuteraše, pada kava kad se vidimo
sju_rod- Admin
- Post n°10
ako vas muči zvuk motora, da to je dvocilindrik i od dukatija je,fino smo ga nakalemili na moje lažno šaltanje.............namjera je bila da od ovog skutera(kojeg sam platil 500 eura) učinim malo zabave pa kao da je prava pila i uspjelo mi je,vidim...................on ima naj običniji zvuk jedno cilidričnog kineskog skutera i nema brzine i nema čuda................čudo je kaj sam ja toliko sretan kaj se vozim na dva kotača da to vidim,nemrete pojmit.Ma apsolutno se slažem sa Borisom,u svemu je u pravu,samo nije u mojoj glavi.Pošto sam ipak odlučil završiti poslove po kući (fasada,Struja,rolete,tri terase i stepenice u pločice) nemam više ili bolje reći trenutačno love za motor a kak više nemrem a da se ne vozim odlučil sam da bum uzel skuter za malu lovu da se vozim dok ne kupim motor i sad sam došel i do tog zaključka da ovo kinesko čudo ne bum ni prodaval nego da bu mi služil za dučan,posel i kojekakve kratke vožnjice jer malo košta i malo troši (pun rezervoar 50 kuna,vožnja skoro 15 dana) a motor,dakle ozbiljan motor za duže furke i pravi istinski gušt.Dakle nisam htel kupovati kojekakve Jave i MZ-e jer neznam kaj bi snjim posle (samo bi za njih imal sad love) a sa skuterom je druga priča.Dakle ovo je bila samo fora sa posuđenim zvukom od dukca da vas malo zabavim i ništa drugo.A to da sam sretan što se VOZIM na dva kotača pa makar to bil i samo skuter,jesam sretan sam,nisam sretan sa prometalom ali sam sretan što se vozim da vam ne mogu reči............kad god sam videl na cesti neki motor da prođe u meni je sve drhtalo,toliko sam htel se voziti na nečem da je to več bilo ko ovisnost,ne možeš bez droge a motor je moja droga toliko ga želim i volim da to več zabrinjava.............eto ljudovi,zato sam sretan,obožavam se voziti.............i sad kad sjednem na taj skuter i dam mu gas,makar neče ni povući kak treba,niti se sjedi kak treba, na mom licu se pojavi ogroman osmjeh (samo kaj se ne vidi zbog kacige) i samo kaj se ne rasplačem od sreče kaj se ponovo vozim na dva kotača............to mi je toliko falilo..........