vrijeme je bilo super, unatoč lošim tj kasnije malo boljim vremenskim prognozama, zapravo ko je.e vremensku prognozu?
moto susret u organizacija Moto Guzzi kluba iz Kirchberga je vrlo lijep i ugodan familijarni susret neuobičajen za naše rokerske halabučne susrete,
organizatorima plus pet, u subotu se voze dva defilea, uz organiziranu pratnju policije, prvi je dosta dugačak oko 100km, i obično se nešto obiđe iz tog kraja, a drugi je 20km po goricama u okiolici koji završi na jezeru i zakuskom tj kanape sendvičima, vrlo lijepo.
sudionika ima oko 200-tinjak, smještaj uz free kamp i u fiskulturnoj dvorani osnovne škole i srednje muzičke škole.
,
Panorama i selfi
,
Tomica i Toza
,
Vrijeme je bilo nacrtano, smještaj tj ulaz u dvoranu
,
Ove godine je bilo manje ljudi, valjda su se preplašili vremenske prognoze koja je bila katastrofalna, ali sve smo to uspjeli izbjeći, našim intuintivnim kretanjem po cesti.
Jedino kaj me još uvjek je.e, to je desni prema dolje lakat zavoj, nakon nekoliko instrukcija od Geca valjda bu i to iza mene (Gec: koristi samo zadnju kočnicu, ne prednju) ...
Gec inače to ljepše sroči, koda je bil s kranjčevićem ili krležom u društvu, ja to više volim zbrda zdola, ali valjda se i kuži.