To se je događalo preblizu mene cca 300 km, da bi prošlo bez mene i to po ovakvom suhom i sunčanom vremenu, uspio sam nagovoriti frenda da mi dela društvo.
Moglo se je probaviati nove motore iz palete poznate svjetske marke MG. (tu bi Rudi užival mogel bi konačno probati Norge 1200) , Čorka je organizirana u kampu, a za one koji ne kampiraju u školskoj gimnastičkoj dvorani, s korištenjem tuševa i sanitarnog čvora - for free.
Domačini su bili izuzetno susretljivi i dobro su organizirali taj susret koji je zapravo bio familijarnog karaktera, a samo mjesto (selo) Kirchberg je smješteno u gustoj alpskoj šumi s vrlo ugodnom ljtenom klimom.
Na poklon sam dobio šalicu s orlekom tj MG Šalicu, vrpcu za oko vrata jasno isto brendiranu i lijepo zapakiranih 8 kolača, koje sam pdjelio s ljepšim polovicama u okruženju
Defile po okolnim brdima od cca 20km, je bio izuzetan, jer se cijelo vrijeme vozite kroz gustu borovu šumu i po zavojima a po vrlo lijepoj i voznoj cesti, sudionika po mojoj procjeni je bilo cca 300.
Popio sam 4 i pol pive, i pojeo harmoniku svinjskih rebarca od pol metra s pomfritom, vrlo ukusno i zasitno.
ovo je bilo tako dobro jer put do tamo je vrlo ugodan, a cesta preporučljiva za bikere, a da ne velim za natrag i sve to u okruženju od cca 320 km, pa tako ispada da sam opet napravil cca 650 km, vrlo ugodne vižnje i društva.
Bilježim se za nagodinu, odlično, a i preporučam ostalim ljubiteljima motora.