Znaći pokrenuli smo novi KKK forum ili ti ga vožnju, druženje, pijaću.. pa opet to sve istim redom iz početka.. dok god netko more na nogama biti.
Kak si vi ne bi mam pomislili kak smo mi neki luftbrenzeri koji se samo bacve i flaše držijiu.. ne mora vas biti strah. Mi smo svi jedni dobri ljud, izrazitih moralnih vrednota i pošto smo na neki naćin uvidjeli da nam na forumu od Adventurera opstanka skoro pa i nema.. došlo je do laganog razmimoilaženja među nekima od nas i zbog toga što je opet neko napravil ili rekel nekaj. E pa stoga smo skupili lovicu, u ponedjeljak pokrenuli server i od danas je ta stvarčica za stalno u funkciji. Normalno, vjerojatno će biti još neko sitnog dorađivanja, šminkanja i blablabla, ali već i ovako je u punom pogonu.
Dakle da vam predstavim.. http://www.kle-croatia.com
gdje ste svi vi ljudi (a gospođe pogotovo) dobrih srca i duša, a uvijek spremni na zezanciju kao i na pokoju rundu koju bu Dragec platil.. dobro nam došli, a mi vas s nestrpljenjem očekujemo.
Eto dragi ljudi, ja sam svoje zbavil, a na vama je odluka hočete li nam se pridružiti i na tom našem novom forumu pod geslom Kawasaki KLE stil života za sve dobre ljude. Mislim da znate o ćemu brbljam, a ako netko slučajno ne zna, ja bum mu sve fino natanane objasnil uz porciju ćvapa i neku prigodnu tekućinu.
Još jednom vas pozdravljam i očekujemo vas kod nas, bez obzira koje dvotočkaše pelate med nogama ili uopće ne pelate.
Bokkk!
Zadnja promjena: Dragec07; 17/3/2011, 18:21; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Mislim da smo ovoj obavijesti dali dovoljno prostora i vremena kao "Važna obavijest", pa joj vraćam status u "Normalne teme". Svima koji smo i u KKK ekipi želim sve najbolje)