Još se nismo pošteno makli od motora kad su došli Adventureri u sastavu Lunjo, Štruki, Panta, Gizmo i Hari....
Babci su otišli na vodu sfriškat se a Dragec i Saša su sreli poznate..
evo zmaja , cjenika i dileme jel bu ova majca dost velka za mene???'
Dragec pun bonova, puni mjesec i munjara i munjara iza munjare...
lepo smo se smestili, sunčece grije a mi na zasluženoj cugi...
susret ni baš velki valda zato kaj su se splašili kiše??? ali su sve lepo uredili ! dve munjare a Colapisima svaka čast na originalnoj ideji za zahvalnice!
Lunjo je vumrl od smeha a mi smo grla močili...
A onda se nebo zacrnilo iz pravca Karlovca , počela kiša a mi zaključili da nam nema druge nego čekat da prestane......naravno uz dobre čvape i pivu !
Međutim mrak se počel spuštat a kiša nikak da prestane..
Na koncu smo odlučili da nebumo dočekali da sranje prestane padat pa smo se(neki) počeli oblačit za vožnju po kiši...
Ma ljudi , pa samo se bumo vozili po kiši , nebumo banku pljačkali !!!!
I tako krenuli mi po laganoj kiši pod mojim sporim(sigurnim) vodstvom. Stali smo u Pavučnjaku da popijemo kavu i malo se zgrijemo....ma jebeš birtiju kaj u 10h nema kave !!! Ali kak smo se več skinuli ostali smo na kavi u obliku cole, soka, pive......Nakon kaj smo se zgrijali krenuli smo preko Kerestinca u Zagreb gde smo se razišli ko rakova deca.....Bilo nam je lepo, proveli smo dan u društvu nama dragih ljudi i to nije mogla ni kiša pokvarit! Do sljedečeg susreta lepi pozdrav svekolikom pučanstvu!!!!
Zadnja promjena: Borris; 20/6/2010, 21:40; ukupno mijenjano 4 put/a.