by sju_rod 29/7/2012, 20:49
Pošto su svi nekam išli,tak smo Slavek i ja odlučili otiči na krači izlet tak da spojimo laganu i ne preveč daleku vožnjicu i naravno da se malo i namoćimo.Odluka je pala na Ozalj jer tu imamo dosta kilometri (oko 60) i kupu koja je super u ovo doba godine i tak smo krenuli...
i odmah moram reči i prvi savjet,prvo natovarite dobro motor a tek onda na benzinsku...
naravno lakše je sve otkopčavat i dizat nego prije iči po juhu ali onda nebi bilo zanimljivo kaj ne ?............i tak se mi lijepo vozimo i dođe prva stanka za čik a kaj drugo i opet jedan savjet,pazite gdje se zaustavljate.Naravno ja opet ko s prstom ..... stanem a tam se čuje neki čudan zvuk "ptice",gledamo Slavek i ja po granama i pokušavamo vidjeti ptivu koja tak čudno "pjeva" a onda nam pogled padne u travu jer skužimo da zvuk zapravo dolazi sa zemlje i vidimo pet,šest malih mačića koje je neki idiot samo ostavil pokraj puta.Naravno moja jedina se raznježila i postavila si zadatak kaj bumo sad sa njima,niš,reko ja njoj,a kaj mi sad uopče možemo,počikaj tu pljugu i gibamo dalje veli bezdušni Rodny (baš je okrutan) i kad bolje razmislim ama baš niš nemremo....
nastavljamo dalje i boječi se da opet ne naletimo na "nešto" vozim skroz do Ozlja bez zaustavljanja,kaj je ziher je ziher.Tam pak se sprema neki party pa dere mjuza (tehno,haus) i ja velim sigurno je opet moto susret a moj Slavek ko iz topa,uz takvu muziku ni jedan bajker im nebu došel,to nije muzika za bajkere,ko i uvjek ima pravo(zato smo tak dugo u braku) mada je stvarno u pravu tehno neide uz bajkere.No dobro tam smo se malo obanjali,uživali u glazbi,klopali kekse pili vodu i oko sedmice krenuli doma....
žal mi je kaj nisam više slikal ali nekak mi je to bilo u drugom planu.Sad sam skužil da nisam slikal ni Munjinu ali svi znate kak izgleda paaaaaaaaaaaaaa..........sve u svemu bilo nam je super,malo smo se vozili,malo kupali i prošel nam je dan ko suza....................znam da nam nije bilo lijepo ko vama na Uni ali evo tak je ispalo ovog puta,možda sljedeči put bumo skupa...........................pa,pa...............
(Powered by frubar.net)
(Powered by frubar.net)
(Powered by frubar.net)