Dragi moji putnici i adventureri!
Konačno sam došel k sebi (ako je to opče moguče) no dobro, sel sam se za komp i primil vruke omraženu tastaturu (pošto kljucam z jednim prstom) da i ja opišem naš susret. Zbog istine ,susret oliti druženje nije bil pod tendom jel je jako puhal vetar, al je bil na terasi
. Kad je došla s posla Juli se mam primila kremšnita kak je i obečala ,a ja sam zvadil (sram vas bilo,kaj ste pomislili) meso z paca ,pripremil rost i metnul cugu hladit jel za čas bu pet vuri....Ali došla petica ,prošla petica a ono nema nikog ?
Tam negde prije šestice došuljal se Dragec (bemti motor kojeg ni ne čuješ) i veli: sori kaj kasnim , malo sam se vozil ! Ma kaj bi kasnil ,došel je prvi! Siromak se v majci običnoj vozil po karlovačkom 270 (no dobro...) da ne zakasni ....Zahvaljuči tehniki (mobilnoj) saznali smo da i ostali prihajaju , al su i oni se malo zgubili po zagorju ! Nakon dobrih vijesti Julija se mogla primit roštilja .Ja se moram ispričati jer pokušavajuči bit dobar domačin , zaboravil sam poslikati dolaske dragih ljudi! ali na sreču ima slika od Drageca i Kroka kaj je meni zmaklo!
Julija u znoju lica svoga , rost je mali al je mesa puno
Gigaberti i Krokači su se lepo smestili (al bez tende)
Giga proučava Julijin posel u nevjerici da bu na tak malom rostu spekla tolko mesa
iza onog lepog plavog auta vidi se konjica putnika i adventurera, samo jedan motor fali (pogodite čiji)
razgovori ugodni
stol je pripremljen ,Juli je vredna a Giga se i dalje čudi
Dragec nas napustil , jel nogomet je nogomet.....(al ni dugo zdržal bez obzira kaj si je bezeciral fotelju
)
došlo ih je još !super! dopelala koza (pardon KLE) Dadu i Iris . Oni su išli za nosom i nisu se zgubili ko Aber i Giga kojima je očigledno nos zaštopan ( od bažulja s feferonima ???) Da ni bilo Kroka (koji ima dobar nos-u više smislova) avanturiste koji je iskusan u bauljanju svikud pa i po Beverlygaju vjerojatno bi još lutali putevima čudnim Borongajskim...
sad je nastala gužva, pa smo na brzinu prištekali još jeden stol
Kroketa iGiga su mam zele alat v ruke , zasukale rukave i primile se posla
Kroko se primil onog kaj zna....
Kroketi to čist dobro ide , tak da se zna
najte se bojati , nič ne gori to se samo dimi (ah to meseko...)
konačno smo se mogli primit ozbiljnog posla tj. tamanjenja svega nepodobnog
al ti velki jelci kaj mogu vola pojest baš i nisu tak velki (osim po gabaritima) Ja pripremil čuda toga da slučajno neko nebi ostal gladan , a glečte kaj je ostalo!!!
I tako uz Julijine kremšnite( ja nesmem falit da se ne uobrazi),al zato da pohvalim Kroketine kolače z orehima bili su odlični, proveli smo ostatak večeri i nekaj malo noči u vrlo ugodnom druženju
.
međutim ,kak svemu lepom dođe kraj tak su i naši putnici morali iti...
. Kak ja velim jer im se mala deca doma plačeju!
nakon kaj su nam dragi gosti prešli ,Julija je imala pune ruke (peri ,peri jemput i ti !!!)
A terasa (bez tende) je ostala prazna i tiha u noči.....
Bilo nam je jako lepo i drago kaj ste došli i počastili nas svojim prisustvom .
Nadam se da bumo opet se ovak skupili ! Daj Bog čim veči kup i nedaj Bog dugog čekanja !
Bilo mi je pučko veselje !!!
PS. Giga , za tebe bumo uvek imali komadić klupice ! (bu ja odrezal jen komad i na tanjuru ga spremil u frižider!)
PS2. Kroko , tebi bi savjetoval da si zemeš par sati trbušnog plesa , jer je tvoja izvedba stripetetetiza bila katastrofa!!!(a i peseki su ostali gladni)
PS3. Kroketa , oni tvoji orehi delaju čuda !
. Kaj si ti to metnula nutra???
(Powered by frubar.net)