DVAPUT JE DVAPUT ili OBA SU PALA
sju_rod- Admin
- Registration date : 03.02.2008
- Post n°1
DVAPUT JE DVAPUT ili OBA SU PALA
mg750ie- Biker
- Registration date : 17.05.2009
- Post n°2
Re: DVAPUT JE DVAPUT ili OBA SU PALA
Borris- Moped
- Registration date : 13.05.2009
- Post n°3
sju_rod- Admin
- Post n°4
za Borisa...da u pravu si ali ja sam lijepo napisal da sam rekel da bum zval meštra (poznatog,koji mi ne bu računal ko sv.petra kajgana) ali,stari moj,gazdarica koja i pere dotičnim mašinama veli :idemo po novu...a "ko sam ja da ti suuuudiiiim".....(stihovi Olivera Dragojevića) i kaj bi ja sad...idemo po novu a to da bu delala samo 5 godina kolko traje garancija si vjerovatno u pravu ali ko sam ja da ti suuudiiiim a kaj se tiče naše stare makine,da,nikad se nije pokvarila samo sam jedanput mjenjal pumpu (možda prije pet-šest godina) i to je bila od nekog drugog proizvođača jer za takvu našu (Indesit) više nema pa sam moral promjeniti mjesto dovoda i odvoda vode..........sve u svemu sve strane su u pravu,novo je ipak novo (mada niti onoj od 1400 kuna niš ne fali osim kaj pere 5 kila a ne 8 ko ova) a moglo se popraviti i stara ali uvijek ostane stara sa vjerovatno nemogučnošču pronači dijelove za nju ali lageri bi se vjerovatno našli.............no kaj je tu je.....Slavek sad bu prala ko velika.........a dal ta nova dela ? neznam, još je nismo vužgali jer nema veša za pranje....kaj češ? teško je sa ženama.......vjerovatno i teže bez njih.......
Borris- Moped
- Post n°5
Borris- Moped
- Post n°6
sju_rod- Admin
- Post n°7