Ma ništ ne struže, pomislio bih da je ovo kaj je Rudi napisao blizu, ali nesmijem to javno reć jer ako mi gospođa sazna ostadoh ja bez glave
Ta guma se od početka "čundo" trošila jer je sredina još jako dobra. Dobro znam da je tamo i puno tvrđa smjesa, ali opet je ovo malo čudno potrošeno, ali kaj se tu može.
Usput da napomenem da sam i s kacigom imao "kvar"! Malo mi se raspao jedan dio unutrašnjosti koji se sastoji od dva sljepljena materijala s nekom tankom kao spužvicom u sredini pa mi se to sad "malo" trusi po glavi i farba mi kosu
Ponedjeljak ili utorak sam zvao Šepića i lijepo ja objasnim u čemu je problem i pitam šta da radim, odnosno mogu li oni to naručiti ako nemaju. Odma je počela priča kako je to jako stari model
pa kupljena je prije cca 3 godine! I tako on meni kaže da možda negdje u skladištu nađe, a ako nema da će provjeriti može li naručiti pa da me nazovu čim nešta saznaju. Zar nisam negdje čuo da su firme dužne osigurati rezervne dijelove za svoje proizvod 7 godina nakon prestanka proizvodnje! I tako ne tome ostalo, ja nisam htjeo ponovo zvat, a oni me naravno do današnjeg dana nisu zvali!
Toliko o Hrvatskoj poslovnosti !!!