Prvo su malo Cazinjani u vrlo reprezentativnom sastavu došli u metropolu, i taj 10-ti kolovoz protekao je lijepo i prekokrasno, upravo kak smo i očekivali.
Nakon niza dogovora i malih i opravdanih promjena termina, prvi su se u BBF-u pojavili MG, pa Mare i ja. To naravno nismo trebali ovjekovječiti slikama jer naše face i predobro poznajete. Kako se približio opasno termin ručku, a takve se obveze ne propuštaju, ova trojka se razišla u miru i veselju brzo....
Ekipa iz Cazina došla je u najjačem sastavu: dvije Amele
Nido ,
te Nina, Anel i budući zet Sabahudin.
Popodne su se u BBF-u pojavili i ostali vjerni domačini predvođeni Julijom i Iris, te Dadom i Borisom.
U ispijanju raznih pića, a bilo je i kahve, dočekaše i mene, pa je sve bilo spremno za đir do Sljemena i malo obilaska grada
Odabravši odličnu rutu kroz centar donjeg i gornjeg grada do Sljemena nas je KLE tempom sigurno doveo Dado. Ali kako usput nismo pogubili laganog Nidu na teškom intruderu i teškog Borisa na laganom suzukiju , to mi ni danas nije jasno.
Zbunjenog konobara na vrhu, dotukli smo svojom domišljatošću u izboru raznih pića. a svi smo uživali na prekrasnom suncu.
I još uživali u pogledu na Zagorje, velebni toranj i Zagreb
Planirani đir po Zagorju pao je u drugi plan kad smo vidjeli koliko je sati, a cure još nisu upoznale znamenitosti uže gradske jezgre (čitaj novootvorene shoping centre).
Diskusije nije bilo, hitni pokret u centar, u centar kupovanja......
Spust do centra i Gundulićeve bio je u tempu 2 bandita na čelu, pa se kolona malo razvukla (čitaj osula), ali svi koji su planirali stigli su na cilj u komadu i na vrijeme.
A Gundulićeva je odjednom oživjela jednim metroseksualnim duhom
A motoristice se pretvorile u prave šopingholičarke......
Mene je spasilo što sam išao po Maru, Borisa što je pelal Juliju po klopu, a muški ostatak ekipe mogao se samo prepustiti čarima neizvjesnog čekanja.
Tu ni blagodati mobilne telefonije nisu pomogle.... Korisnica se ne javlja, trenutno je zauzeta kupovinom
Tako se dočekala večer, večer na ŠRC Kozjak. A cijela ekipa je uprkos svemu ostala u odličnom štimungu.
I dobrano se proširila starim i poznatim facama.
Dojmljiv nastup našeg naj šišmiša:
I jednako dojmljiv susret Amele i Mare:
Ostatak nije za komentiranje, jer s punim ustima i masnim prstima se ne priča i ne piskara..... Slike govore sve
I tako proteče zajedničko druženje u metropolisu..... Ali ovo je samo prvo poluvrijeme, i znamo da slijedi teški uzvratu u Cazinu i na Sedri.....