CROATIA HARLEY DAYS & THE 20th EUROPEAN H.O.G. RALLY, 26 - 29 svibnja 2011
sju_rod- Admin
- Registration date : 03.02.2008
mg750ie- Biker
- Registration date : 17.05.2009
Dragec07- Admin
- Registration date : 02.02.2008
Novi atlantski poremećaj stiže tek u petak navečer, ali taj ne prelazi Velebit, pa nam u Biogradu niš neće faliti..
Predlažem samo da rastegnemo malo polazak s pumpe Antunović na Zagrebačkoj aveniji (to je ustvari već Ljubljanska avenija), nije mi se svidio prošli polazak bez kave!
Okupljanje: petak, 27.5. u 09:30
Polazak: petak, 27.5. (!!!!) u 10:00
Uz kavicu mogli bi se dogovoriti i za rutu do Biograda. Meni se Wumyev prijedlog čini vrlo izazovan.
mg750ie- Biker
Dragec07- Admin
Dragec07- Admin
Najbrži i najkraći put bez autocesta je naravno poznata varijanta preko Plitvica, pa Obrovca i Benkovca direkt na Biograd. Ukupno 288 km.
Wumyjeva ideja otvorila mi je par mogućih alternativa.
Poznata cesta do Žute Lokve (Duga Resa, Generalski Stol, Josipdol, Kapela, Jezerane) izgleda sasvim dobro za razgibavanje. A pogotovo spust u Senj.
Petak je bez vjetra, vožnja po obali mami, osobito ljubitelje brze vožnje po zavojima. I to na odličnom asfaltu (provjereno!).
Ukupno, 350 km.
Druga varijanta mogla bi biti sve isto do Žute Lokve, a onda prema Gospiću i Gračacu do Zrmanje (pored HE Obrovac).
Ta etapa je 277 km. Preostaje još 56 km do Biograda, ukupno 333 km.
A da je i ovo zanimljiva varijanta potkrijepiti će poznata 2 videa:
wumy- Pjesak
- Registration date : 21.05.2011
Javil sam MG-u danas da nažalost nemrem krenuti ujutro sa vama jer oko 10 moram na servis kod Sekola srediti novi lanac i još par sitnica zbavit pa bi naš pokret bio oko 11-12. Ali isto tak javite mi kojom rutom idete pa vas negdje hapam na cesti
Moj glas definitivno ide za Wumy rutu
Prešel sam upravo takvu dionicu sa uvaženim gospodinom Cuxom i fakat je cijela dionica onak idealna za stisnut gas i za dobro naginjanje.
Javite mi na mob ujutro za koju ste dionicu glasali, a u svakom slučaju kad stignemo u Biograd vidimo se na preko nekoliko piva.
Sada na ovaj event na moru nosim malo bolju fotoopremu pa vi koji nažalost nemrete sa nama očekujte puno lijepih slika kad se vrnemo.
Stvari su mi uglavnom spakirane i poznate Majine kobase i špek i ostale delikatese se hlade u frižideru
Dragec07- Admin
A sad idem potražiti kišno odijelo, za subotu popodne!!!!
Borris- Moped
- Registration date : 13.05.2009
mg750ie- Biker
Sponsored content