Blagoslov motora kod Pepeka
sju_rod- Admin
- Registration date : 03.02.2008
- Post n°2
Re: Blagoslov motora kod Pepeka
a onda u Bedekovčini odmah nekoliko poznatih faca......
bilo je tu i topovskih cijevi......... pa razna čuda................
......moja tiha patnja...................
evo kaj Gec po noči dela..
malo drvenarije......
[url=http://fodi.frubar.net/files/F7043085-5A04-6344-A86E-F65304488E60.jpg][/url]
trenutačno najljepši motor na parkingu....
i sada finiš.................
motori i mi smo posvečeni a sad slijedi klopa u Zaboku.....
i povratak u Zg tj Podsused.......
i što reči na kraju,bilo nam je lijepo,stvarno lijepo,puno druženja,smijeha i zezanja.Grah fenomenalan,ne siječam se gdje sam jel bolji,Izzy-jeve palačinke super ali najel sam se graha pa picačinka jedva stala u moj mali želuček i vrhnje za kraj................jebeni crni oblak ko furija iz Selske je došel u Zabok za Dragecom naravno jedan bez drugog nemre i naravno kiša nas je lagano prala do Zagreba,kud Gec,tud i oblak,da ne povjeruješ.Sve u svemu bilo je super.Neznam kak bu ovo ispalo sa puno slika na kupu ali ak vam se ne bu sviđalo drugi put bumo razdvojili.Inače slikano sa najnovijim fotičem KODAK M508, 8 x zuum,14 megapiksela ma pun kufer još toga,nadam se da su slike OK...............
mg750ie- Biker
- Registration date : 17.05.2009
- Post n°4
PART TWO (CVAJ) može i DVA
, , ,
, , ,
Tu se vidi da neprijatel nikad ne SPAVA, poglejte malo Dragecove podočnjake - simptomatično Zato je Rudi uvjek dobro Raspoložen
, , ,
Bilo je i uljeza na susretu neki Mercedesi i sl, i bilo je poznatih Faca, kako se vidi July and Boris su tu, valjda su se blagoslovili
, , ,
, , , ,
mg750ie- Biker
- Registration date : 17.05.2009
- Post n°5
BLAGOSLOV - MOTORA i onih koji su na NJIMA i oko njih
, , ,
Bilo je i drvenih motora, a kasnije je bilo i drvenih motorista
, , , ,
, , , ,
, , , ,
, ,
, , , ,
Onda se je ekipa Blagoslovila i zaštitila od svih nedaća i nevolja barem do proljeća opet kod vlč. Pepeka
, ,
Onda su neki otišli na klopu, palačnke i cugu, a neki koji su odgovorni su prešli doma na sveti nedeljni objed
Nema Više