Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje

Join the forum, it's quick and easy

Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje

Ja putujem

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ja putujem

Free forum for free travel

NA ŽALOST OVAJ FORUM SE ZATVARA.......

4 posters

Evo jednog vjerskog.... pa kud puklo

Dragec07
    Dragec07
    Admin
    Admin

Registration date : 02.02.2008

Evo jednog vjerskog.... pa kud puklo Empty Evo jednog vjerskog.... pa kud puklo

Postaj by Dragec07 21/6/2010, 23:22

Ispričaše mi na Moto susretu u Ozlju super vic, zakočio sam se od smijeha, ali ne znam kak će zvučati kad ga napišem.
    Al tak je dobar da ga moram pokušati prepričati...

Skupila se trojica, musliman, budist i naš Zagorec, pa uz testnu... hm ... vodu.... počeli raspredati čija je vjera najčvršća i koga njegov bog najviše štiti.
    Pa da bi to i dokazanli na djelu dogovoriše se da skoče sa nebodera, pa će svaki bog dokazati koliko čuva svoje vjernike....
    I popeše se na vrh nebodera.
    Prvi skoči musliman. Dok pada viče: alahalahallalahalah.
    I spizdi se ko kamen na asfalt i raspljeska.

Za njim skoči budist. Izgovara:
    Buda buda buda buda.... i spusti se, gotovo doleluja do asfalta kao perce.....

Na kraju skoči i Štef. Izgovara:
    Isus ... isus.... isus.....isus ti mater. buda buda budabudabuda..........
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Registration date : 03.02.2008

Evo jednog vjerskog.... pa kud puklo Empty Re: Evo jednog vjerskog.... pa kud puklo

Postaj by sju_rod 22/6/2010, 13:52

e ovo je katastrofično,svaka čast onom ko ga je izmislil........................
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Registration date : 03.02.2008

Evo jednog vjerskog.... pa kud puklo Empty Re: Evo jednog vjerskog.... pa kud puklo

Postaj by sju_rod 22/6/2010, 14:01

gle,ja se još uvjek smijem,više ga nesmijem pričat jer bum puknul....................... Evo jednog vjerskog.... pa kud puklo Icon_razz Evo jednog vjerskog.... pa kud puklo Icon_razz Evo jednog vjerskog.... pa kud puklo Lol
    lavica
    lavica
    Moped
    Moped

Registration date : 07.02.2008

Postaj by lavica 22/6/2010, 16:59

joj sve mi suze idu, Laughing Laughing Laughing Laughing , a sad me već i trbuh boli od smijeha.
    _medion_
    _medion_
    Pjesak
    Pjesak

Registration date : 23.05.2010

Postaj by _medion_ 23/6/2010, 01:49

dugo nisam cul ovak dobar... Evo jednog vjerskog.... pa kud puklo Icon_bounce Evo jednog vjerskog.... pa kud puklo Icon_cheers Evo jednog vjerskog.... pa kud puklo Icon_smile

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: 27/11/2024, 02:35.