Kad sam počel rastavljat motor došel sam do zaključka da raskopam sve (več kad se šrafi...) tak da mogu podmazat lagere trokuta vilica i promenit ulje u vilici....evo rezultata
krakove sam lepo rastavil, očistil, napravil nove (dulje) tube za špananje federa, očistil i podmazal lagere i metnul friško ulje(malo gušče) u vilice...
tu je več montirana vilica a na desnoj sliki se vide stare tube i novo ulje kaj sam metnul ( umjesto originalnog gustoče 10w stavljeno 15w)
normalno , metnul sam i opletena kočiona crijeva i kvalitetnije ulje
čisto dobro zgleda
a da bi došel do ventila treba sve raskopati....čisti užas !
tu se več počelo sastavljat ono kaj sam mislil da nebu više niko mogel složit
kud sve ostalo pa sam metnul i 12v utičnicu , naravno struja složena po svim propisima....
složen je ! Konačno !
ovo je rezultat desetodnevnih muka po motoru...
Uglavom da rezimiram: promjenil sam ulje u amortizerima, kočnicama, novi lajtungi, svječice ,žarulje kratkog i dugog svjetla(koje daju kakti 80% više svjetla-bumo vidli) očistil poštelal ferge i ventile, našpanal zadnji amortizer, pomazal sve sajle, pofarbal prednju felgu (bila je zguljena) montiral 12v utičnicu i sve pošrafil kak treba....Ukupno oko 10 dana posla i cca 1200kunića....Mogu reči da se osjeti razlika u vožnji . Motor je nešto tvrđi, bolje drži cestu , kočnica je puno bolja i živahnije prima gas....
To je uglavnom to....a sad slijedi raskapanje Aprilililije !!!!
(Powered by frubar.net)