Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje

Join the forum, it's quick and easy

Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje

Ja putujem

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ja putujem

Free forum for free travel

NA ŽALOST OVAJ FORUM SE ZATVARA.......

3 posters

3. jubilarni motosusret MK Vilenjaci Kutina

Dragec07
    Dragec07
    Admin
    Admin

Registration date : 02.02.2008

3. jubilarni motosusret MK Vilenjaci Kutina Empty 3. jubilarni motosusret MK Vilenjaci Kutina

Postaj by Dragec07 25/1/2009, 11:28

3. jubilarni motosusret MK Vilenjaci Kutina

05. i 06. rujan 2009. na starome mjestu - jezero Bajer
    Anonymous
    nightmar
    Gost

3. jubilarni motosusret MK Vilenjaci Kutina Empty Re: 3. jubilarni motosusret MK Vilenjaci Kutina

Postaj by nightmar 5/2/2009, 18:06

vidimo se tamo!!!! Mad
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Registration date : 03.02.2008

3. jubilarni motosusret MK Vilenjaci Kutina Empty Re: 3. jubilarni motosusret MK Vilenjaci Kutina

Postaj by sju_rod 5/2/2009, 22:10

5 i 6 rujan? pa do tog vremena ima više od pola godine,tko zna kaj bu onda,možda uopče nebu benzina......
    Dragec07
    Dragec07
    Admin
    Admin

Postaj by Dragec07 2/9/2009, 10:32

tek da ne prođe nezapaženo i na našem forumu. Jer tam su fešte uvijk dobre, a nije ni preblizu ni predaleko od Zagreba
    Borris
    Borris
    Moped
    Moped

Registration date : 13.05.2009

Postaj by Borris 3/9/2009, 10:55

Ma sve je to krasno i Vilenjaci i Grac al kad nemreš bit na tri mjesta odjedamput No
    Dragec07
    Dragec07
    Admin
    Admin

Postaj by Dragec07 3/9/2009, 14:16

Borris je napisao/la:... krasno i Vilenjaci i Grac al kad nemreš bit na tri mjesta odjedamput No
    Koja sad tri mjesta???? Dosta je ak možeš na dva: Vilenjaci i Grac.

To ti je kao ono kad je Mamić pričao Dinamovcima u svlačionici:

Reči ću vam samo jednu stvar, a to su ove dvije: RED, RAD i DISCIPLINA.
    Borris
    Borris
    Moped
    Moped

Postaj by Borris 3/9/2009, 14:58

Dragec moj dragi si pozabil Adventurere??? Znači: Adventureri 1 + Vilenjaci 2+Grac 3 = 4 ! Zato sam napisal da nemrem bit na tri mjesta odjemput! Laughing tongue
    Dragec07
    Dragec07
    Admin
    Admin

Postaj by Dragec07 3/9/2009, 21:25

Isprika, stvarno sam zabrijao bez veze. A sve je i krenulo od najave za Adventurere... Moj grijeh...
    Obzirom da je moje kratenje tako i tako ograničeno na par metara imajte to u vidu pa mi uzmite u obzir. Ja bih sad štel biti na sto mjesta odjednom, samo što dalje od mjesta gdje se upravo nalazim.....
    Ono pak s Maminjom nisam zabrijao, stvarno je tak dečkima objašnjaval pod Maksimirskim tribinama...
    Borris
    Borris
    Moped
    Moped

Postaj by Borris 3/9/2009, 21:43

Dragec nemaš se kaj ispričavat....I veče greške delaju ljudi kaj su u boljoj psihofizičkoj kondiciji od tebe..... tongue .....A neznam zakaj me ono za Maminja opče ne čudi...uostalom znamo njegovu dijagnozu.... jocolor

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: 23/11/2024, 16:11.