by Borris 26/1/2017, 23:58
Pošto nas je ugledni član foruma prozvao na odgovornost prema istomu , evo da se i ja javim....meni nije zima ali imam neke druge razloge zakaj se nisam niš javljal....prvo i najvažnije nisam se imal s čega javit...je , bil sam na forumu pogledat kaj se događa , ali s onih "pametnih " mobača i to zahvaljujući drugima koji su mi to narihtali (ja sam seljačina za takve stvari) a ja s tih stvari neznam ni poruku poslat a kamoli da se pišem na forumu...na sreću , komp mi opet radi....a kao drugo , ja sam u takvim sranjima s poslom po kuči da nisam imal ni vremena ni volje....ukratko , etažiram kuču u tri stana a nemreš nači smislenog majstora za ništa , tak da skoro sve radim sam uz malu pomoč(odmoč) Denija.....uglavnom jedan stan je gotov , drugi se dela (trečina napravljena) a kad bu treči.........neznam ! Motor nisam ni pogledal neznam od kad. Siroček je zatrpan materijalom , namještajem i sranjima iz cele kuče koje sam nagural u podrum....tak da se kod mene niš ne događa , rutina je konstantna -delam , delam , još malo delam , jedem , serem i hodam po građevinskim centrima kad trebam materijal.....nikog ni videl ni čul neznam od kad.......evo tolko od mene da ne velite da se neču javiti......