Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje

Join the forum, it's quick and easy

Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje

Ja putujem

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ja putujem

Free forum for free travel

NA ŽALOST OVAJ FORUM SE ZATVARA.......

4 posters

SAMO ZA BAJKERE

sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Registration date : 03.02.2008

SAMO ZA BAJKERE Empty SAMO ZA BAJKERE

Postaj by sju_rod 27/10/2014, 20:37

ostali......opasno po život............stari (1975) dobri rock.............   https://www.youtube.com/watch?v=_AC49JiR608
    Borris
    Borris
    Moped
    Moped

Registration date : 13.05.2009

SAMO ZA BAJKERE Empty Re: SAMO ZA BAJKERE

Postaj by Borris 27/10/2014, 22:59

Samo za bajkere ????? Vjerojatno.... Ja sam ipak motorista !tongue
    Dragec07
    Dragec07
    Admin
    Admin

Registration date : 02.02.2008

Postaj by Dragec07 27/10/2014, 23:34

Oš reč da ti se Nazareth ne sviđa??? Nisi mi baš uvjerljiv.
    mg750ie
    mg750ie
    Biker
    Biker

Registration date : 17.05.2009

Postaj by mg750ie 28/10/2014, 08:43

sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 2/11/2014, 19:31

bajkeri !....motoristi !.............bit ču prost..isti kurac drugo pakovanje..................ali dečki moji,nije problem u tome,njemu su pravi bendovi Deep Purple pa........gle,nema više,.............ježi ga samo parplovci dolaze u obzir,niš drugo ne valja...................jadno.......................a tek kad bi znal da su nazareti iz hrvatske,kaj bi tek onda rekel..................pa pogleč im bubnjeve,svi su crven,bijeli, plavi...
    Dragec07
    Dragec07
    Admin
    Admin

Postaj by Dragec07 2/11/2014, 23:16

I da zaključimo sa zadnjom pjesmom sa posljednjeg albuma (studijskog) snimljenog 2008, The News.

Skrivena pjesma u zadnjoj na albumu (Dying Breed) je Goblin King (hidden track)

https://youtu.be/0lF5sxYkBfM

sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 2/11/2014, 23:43

ma da,odlični su.čitav njihov opus u cjelini je super............sviđaju mi se što malo koketiraju ili bar imaju dodirnih točaka sa Iron Maiden ili recimo sa Black Sabbat i taj njihov hard ritam i naravno vokal daju sasvim jednu različitu dimenziju nego slični bendovi iz tog vremena a i malo poslije.U svakom slučaju mi se sviđaju jer ionako nisam baš ograničen samo na jednu vrstu glazbe nego imam i malo širi aspekt rock muzike pa ako velim da su mi na prvom mjestu Pink Floyd a onda ostali jasno je da je to velika širina jer pinkići i recimo nazareti i nemaju baš puno dodirnih točaka ali evo meni se sviđaju..........sorry na opširnijem objašnjenju nečega što vas možda uopče ne interesira...........
    Borris
    Borris
    Moped
    Moped

Registration date : 13.05.2009

Postaj by Borris 3/11/2014, 02:18

affraid JA NISAM BAJKER !!!! I ne mogu se složit da su bajkeri i motoristi isti kurac !
    A kaj se tiče muzike , zajebal si se da ja slušam samo Parplovce...ali naravno da mi nisu svi bendovi jednako dragi ili da mi se sviđaju....NPR. , Pinkiči su jedni od naj u svojoj vrsti muzike ( psihodelija da ne nabrajam druge ) , Parplovci u hard roku , itd , itd,......ali to ne znači da mi se moraju sviđat Nazaretsi ili neznam koji ( npr. plavi orkestar ) pa ih onda i ne slušam ako je po mojem izboru...
    Detaljnija objašnjenja uz kavu...tongue
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 3/11/2014, 17:32

ha,ha,ha..........dobri moj Boris...............ma da naravno, sto ljudi sto čudi,pa ko bi nas sve metnul u isti koš...........moral sam te malo piknuti "a kaj znači".......samo gde si metnul plavi orkestar,pa to nisam slušal ni pijan............no dobro,da podvučemo............konkretno nazareti su ipak pravi rock band i tu nema govora kao i parplovci ili recimo rolingstonsi, pa može ti se neka stvar ne sviđat ali generalno su dobri jer sviraju takvu vrstu muzike..............a apro po bajkera i motorista vrlo dobro znaš da je to isto samo jedno na hrvatskom a drugo na engleskom pa prema tome to je isto a sad što ti hočeš biti samo na hrvatskom...poštivam................................................mada je to isto..............ubit če me..........
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 3/11/2014, 17:34

e da slažem se za daljnja objašnjenja uz kavu.............pa valjda bu pal neki dogovor...........
    mg750ie
    mg750ie
    Biker
    Biker

Registration date : 17.05.2009

Postaj by mg750ie 3/11/2014, 18:51

Može
    Dragec07
    Dragec07
    Admin
    Admin

Postaj by Dragec07 3/11/2014, 18:52

sju_rod je napisao/la:......samo gde si metnul plavi orkestar,pa to nisam slušal ni pijan.......

Trebao si slušati, jer poruka je jasna (tamo negdje od 1 minute i 5 sekundi):

sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 3/11/2014, 21:39

ha,ha,ha............pa zbog toga sam to i spomenul,samo što sam ja pjeval:bolje biti pijan,nego trezan........a gle,sve je to mjuza za zagorske brege.........

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: 23/11/2024, 15:32.