Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje

Join the forum, it's quick and easy

Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje

Ja putujem

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ja putujem

Free forum for free travel

NA ŽALOST OVAJ FORUM SE ZATVARA.......

+2
lavica
sju_rod
6 posters

POZDRAV.................

sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Registration date : 03.02.2008

POZDRAV................. Empty POZDRAV.................

Postaj by sju_rod 29/9/2013, 21:06

Pozdrav svim šišmišima i ostalim zvjerima na ovom obiteljskom forumu.............lijepo je čitati svakodnevne vaše događaje i baš mi je drago da mogu i pročitati što se događa u vašim životima jer smo tak i dalje u vezi bez obzira kaj sam ja TRENUTAČNO bez motora,uživam kad vidim da se nekom nekaj interesantno dogodilo,pa makar dok je išel u dučan po kruh i komad na blagajni mu je vratila pun kufer sitniša(bez veze ali bilo je smješno ?) tak da eto moram vam i zahvaliti kaj se mučite sa pisanjem (obično pred spavanje) na forumu umjesto da idete spat.No ja vas sve skupa lijepo pozdravljam i želim vam svu sreču u daljnjem pisanju interesantnih tema......A bogme ih ima (Vicki je ili bude Gospa dala životopis ????......pa Linić bude otpustil 20 000 ljudi za spas države ???.............pa alex perković............ma ima toga ko pljeve) evo samo nekih pa možda se neko odluči i za nekaj drugo osim motora koji su moja bolna točkica (opet sam našel u oglasu jedan)...............mada nemam niš protiv ni novih recepata ak niš drugo da ih čitam ak nemrem jesti............živjeli...zivili
    lavica
    lavica
    Moped
    Moped

Registration date : 07.02.2008

POZDRAV................. Empty Re: POZDRAV.................

Postaj by lavica 1/10/2013, 07:29

Neznam kaj te spopalo, ali  ......... živjeli! zivili
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 2/10/2013, 20:23

samoča..................život bez frendova,naročito onih motorističkih..........Sad
    juli
    juli
    Biciklist
    Biciklist

Registration date : 12.05.2009

Postaj by juli 3/10/2013, 16:19

A daj kaj te pere samoča, ti bi se družil sam prek tipkovnice, zato ti lepo spremi Slavicu u autek i dojdite u subotu 5.10.13. na winter party u Dugo selo u Wilage pub, bila bu cela hrapa poznatih ljudi s kojima si bute popili pivicu ili gemišt ili bambus (kak ko) i razglabali ličekom u ličeko bez tipkovnice.Naravno to vredi za sve koji dolaze na ovaj forum, mrdnite malo riti iz fotelja,zamjenite ih tvrdim klupama ali u dobrom društvu.

p.s.
    nemoj sad mam reči kak imaš dogovoreni rođendan, bebisitanje i kaj ti ga ja znam kaj pa vas dva pak nemrete dojti. Mi bumo tam negde okolo 20h.
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 3/10/2013, 23:08

u principu imam posla cijeli dan od jutra moram do stare joj pipu popraviti a posle sebi još na krovu nekaj delati ali u osam nemam niš za delat pa bum obavjestil bolju polovicu i bumo vidli kak bu ona raspoložena paaaaaaaaaa..................se čujemo..........
    juli
    juli
    Biciklist
    Biciklist

Registration date : 12.05.2009

Postaj by juli 4/10/2013, 04:47

Viš kad ja imam vremena za komp, prije posla uz kavu preletim ima di kaj i eventualno posle posla ak nisam u gužvi ko jučer, i sutra delam vjutro, pa onda nabava tak da u principu nebum stala do navečer, ali da ne poludim od svakodnevnice bar dva put mjesečno se zaletimo nekam na druženje i to je to.naravno ja i u nedjelju delam al kaj morem tak mi bažul opal.
    mg750ie
    mg750ie
    Biker
    Biker

Registration date : 17.05.2009

Postaj by mg750ie 4/10/2013, 15:27

vreme je za neku kavu - skupnu Cool
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 5/10/2013, 19:35

evo.....zaje...... sam long viliđ em zbog ŽENICE kojoj se nikam neide a kad je več tak onda bum bar Klička gledal u živo no ovaj predlog mg-a je dobar pa barem da se nađemo na kavi samo kaj opet se bumo dogovarali ko gladni srat pa bi bilo dobro da neko nametne termin............evo mg,ti si predložil ti odluči gdje i kad i u koje vreme da se nađemo pa ko dođe ko ne dođe bez posebne molitve...........jel važi ???
    mg750ie
    mg750ie
    Biker
    Biker

Postaj by mg750ie 10/10/2013, 09:14

To je barem lako kad god jedino da nije previše zadimljeno.
    Npr zdravljak ili neki restoran u kojem se ne pljuga.
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 10/10/2013, 19:28

hmmm...........previše tražiš,niti ja ne pušim i smeta mi dim ali vuru bum progural pa da je neznam kak a na koncu valjda svi puše osim tebe i mene tak da se ipak na to moraš spremiti ali opet me nisi skužil TI reci gdje hočeš da se najdemo i kad pa velim ti ko dođe,dođe ko ne,ne dakle zini tam i tam,tad i tad i u tolko i tolko..........nemoj pitati jer ionak niko nezna to odlučiti dakle jednostavno odaberi dan,mjesto i vrijeme i stavi to na kipec i ostali buju potvrdili ili ne i to je to..........ajmo u napad,neboj se niš...........Laughing zivili
    Brzi
    Brzi
    Moped
    Moped

Registration date : 01.06.2010

Postaj by Brzi 10/10/2013, 23:53

Ni ja ne pušim, ak bumo se već grupirali Laughing
    Dragec07
    Dragec07
    Admin
    Admin

Registration date : 02.02.2008

Postaj by Dragec07 11/10/2013, 21:40

Ni ja ne pušim, .... stalno.
    A i ne pijem, alkohol.
    I volim ljude i prirodu.

Pa predlažem Restoran Ivica i Marica, Tkalčičeva 70.

EKOLOGIJA
    u Ivici i Marici

Ivica i Marica znaju da ljudi imaju šansu za dulji opstanak na Zemlji samo ako žive u sukladnosti s prirodom. 
    Zato, pored naše zdrave hrane koja je sa prirodnim, integralnim namirnicama bez umjetnih dodataka, Ivica i 
    Marica se trude da u tom procesu što manje zagađuju prirodu.

1. Velik dio naših namirnica je ekološki proizveden, a takva proizvodnja
    ne opterećuje prirodni okoliš
    2. Plastična ambalaža za pakiranje torti je zamijenjena  kartonskom, a u 
    tijeku je i zamjena plastične ambalaže za rezane kolače.
    3. Ugrađen separator masti na odvodnim vodama
    4. Odvojeno sakupljanje otpada: papira, stakla, plastike, metala, guma,  otpadnih ulja i biološkog otpada, koji se odvojeni odvode na reciklažno dvorište, osim biološkog otpada od kojeg proizvodimo kompost.

5. Dodatna izolacija naših rashladnih uređaja i postrojenja, čime se troši manje energije; Izolacija je izvedena obloženim stiropor pločama debljine od 5 - 10 cm, tako da je npr. naša komora za zamrzavanje izolirana sa 22cm, a ponegdje i do 50 cm izolacije. Pored toga, naše su rashladne komore smještene na sjevernom kraju proizvodne hale koji ima skoro 3 puta manju insolaciju od južnog kraja te se tako i prirodno štedi energija.
    6.  Korištenje stroja za pranje "crnog suđa" (lonaca, plehova i sl) koji troši i do 5 puta manje energije i vode od, u Hrvatskoj uobičajenog, ručnog pranja crnog suđa
    7. Uvedene procedure pranja i predpranja koje štede energiju i vodu
    8. Prirodno korištenje sunčane energije i zaštita od sunca na način da su po zimi po danu prozori veliki kolektori toplotne energije, a po ljeti ih zastiremo tendama i antireflektirajućim folijama.
    9. U tijeku je izrada sistema solarnog grijanja tople vode za pranje koje bi trebalo nadomjestiti najmanje 60% energije za grijanje vode

U budućnosti ćemo se pozabaviti sa ekološkijim sredstvima i tehnologijama za pranje i dodatnim iskorištavanjem sunčane energije.

Najbolje bi bilo u nedjelju negdje oko 9.
    Još stignem onda i u kazalište Trešnja (od 11:00 - Crvenkapica).

Hrvatska repka živi vječno, a Štimac će otići kad tad.....
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 11/10/2013, 23:12

ha,ha,ha...........bravo Gec kaj se tiče Štimca se slažem frajer je tuta koma a Ivica i Marica ???? kaj nije bolje u špilji kod sedam patuljaka tj. u rudniku ili kod Snjegulice u dvorcu ili možda u STRIBOROVOJ ŠUMI..............kak si tak neozbiljan,daj dopusti mg-u da se odluči možda on nađe nešto adekvatno za okorjele bajkere...........čekam mg ............
    mg750ie
    mg750ie
    Biker
    Biker

Postaj by mg750ie 12/10/2013, 08:41

Ovo je sad jeba, ja u zatvoreni prostor nejdem u kojem se pljuga. A i ideja je potekla od Rudija pa neka odredi datum i vrijema a i mjesto pa ko može i hoće nek se ukaže.
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 13/10/2013, 13:46

OK.........srijeda 16.10. u onoj pivnici na čošku savske i vukovarske u 20 sati..................tražili ste,dobili ste.........................cheers
    lavica
    lavica
    Moped
    Moped

Registration date : 07.02.2008

Postaj by lavica 14/10/2013, 22:33

Jako žalim, ali ovaj tjedan je Ambijenta, pa ja radim od 9,00 do 20,00 cijeli tjedan, tak da niš od mene.
    Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 15/10/2013, 19:23

ok............mačkica je otpala.................dalje, da čujem.....???????????
    Brzi
    Brzi
    Moped
    Moped

Registration date : 01.06.2010

Postaj by Brzi 15/10/2013, 20:28

Ja radim cijeli dan, tak da i mi preskačemo ovaj put  Sad
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 16/10/2013, 18:57

ok,narode,možda neki drugi put................baš mi je žal.............Sad
    mg750ie
    mg750ie
    Biker
    Biker

Postaj by mg750ie 17/10/2013, 19:41

Može u subotu ili nedjelju u donjoj dubravi
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 17/10/2013, 22:33

kad nije moj termin upalil možda bu tvoj.............reci gdje i kad...........

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Similar topics

-

Sada je: 23/11/2024, 12:42.