Pa evo i ostatak priče,moral sam se malo odmoriti poslije ručka a onda mi je došel vnuk pa evo malo kasnim ali važno je da sam tu.
Dakle Mara i Gec došli su po nas i to u vrijeme kad se več malo smanjil potop iz neba več smo pomislili da nam treba čamac a bogme se to i pokazalo na putovanju do nekadašnjeg "pionirca" a do tad je lijevalo ko iz kabla u doslovnom smislu riječi i po cesti su bila prava jezera i potoci,naravno moram reči i da je Gec rekel da na trešnjevci toga nema nego samo u đubravi ali naravno da mu niko ne vjeruje............evo par slikica.........
nakon malo druženja zamirisao je grah i Gec,naravno kao veliki gurman odmah se našao kod lonca,rekao je da ga Mara zove Karapandža i da mora malo popraviti jelo,uzalud je kuhar govorio da je sve u redu,Gec je i tu umješao svoje prste.....
nakon što je "popravio"grah domačinima pridružil se nama na daljnje druženje što je izazvalo salve oduševljenja domačeg kuhara.....
društvo se več dobro podebljalo kad je stigel još jedan hm....ko i društvo..........
ŽIVIO MAX
kao što se vidi tu se kuša mix kuhah Fellasa i Gec...........iako se veli puno babica kilavo dijete,grah je bil odličan ali za moju dušu premalo slan ali za moje zdravlje i više nego odličan (inače kad dođete do četrdesete morate smanjiti unos soli)
Mara u svom elementu,lijepo ju je opet vidjeti u prsluku i na nekom moto susretu..........
naš stari prijatelj Merlin,iz podzemne perspektive,onak za promjenu..........
a kaj da pričam,Boris ko u mladim danima odmah se baca na komade
postoji škaroruki a postoji (tak ga svi zovu) Boris punoprsti..................
mada je punoprsti Boris sam htel doči (valjda zbog komada kad več motora nije bilo) njegova Julija nije dozvolila da se tak nekaj dogodi i naravno tu su došli i drugi naši prijatelji i poznanici.
Nakon što smo se malo smrzli (kad nismo plesali,drugi put plešem) krenuli smo mado iliti doma...........
ove dvije plavuše nisam prije videl,Gec pa kam smo mi gledali.................
dobro Gec je u autu,pa gdje sam onda ja bil.........
i evo nam još jedne zahvalnice (vi pijanci to nije Chivas,to je papir) ko zna tko bu ovo sve čital pa da mi ne dođe doma :daj mi natoči onaj viski.............
Nisam je stavil na zid Black Batsa jer se odmaram a i nedjelja je pa ne zamerite.
Što reči,nakon dužeg vremena ponovo na nekom susretu,ponovo u poznatom okruženju ali naj važnije u društvu istinskih prijatelja sve ovo diže na veču visinu i mada je relativno kratko trajalo bilo mi je prelijepo,fenomenalna provedena subotnja večer iako smo na putu prema doma stajali valjda sat vremena dok nisu nekog jadnika izvukli iz rupe u koju je upal sa autom pri ulazu na Goodfellase,bilo je super.Danke Gec,danke kaj si se setil načina da me malo vratiš u život.......