Žurba na početak defilea, ostavila mi je vremena samo za mali predah u Sisku, na INI naravno (koja prikrivena reklama, kao da još imam dionice kojima se ne trguje):
U 4 sata još nije bilo neke veće gužve na uvijek dobro posjećenom susretu.
Defile je bio kratak, po okolnim bregima, dovoljno da mi se kaciga natopi znojem a suza pokaže ozbiljo negodovanje uzrokovano pregrijavanjem...
Na povratku nas je čekao opet izvrstan grah. Pričali su mi, jer je red na onom zvizdanu bio neljudski. Pa sam umjesto graha napravio koji klipić:
Činilo mi se malo prozračnije nego prijašnjih godina:
Naravno, opet nešto i za Rudija (niste valjda obratili pozornost samo na red za grah iza cadyija):
Povratak preko Ivanića i Kašine (čudni putevi kojima vas nepogrešivo vodi Garmin) naravno da je prekinut kad sam zamijetion pozamašnu gomilu drva, a u nosu osjetio prepoznatljiv miris pečenog odojka:
U Sesvetama novo iznenađenje, glamurozni street style show u Molydonu ponovno je prekinuo moju vožnju.
Na žalost, događanja i ugođaj slabo mogu dočarati i slike i filmovi:
Stvarno nesvakidašnja Tigra:
Pa malo turba iz Opela, neprepoznatljivi mini i već viđeni vrhunski uređen, tko drugi nego golf:
Da je auto smrt, zorno je pokušao objasniti naš sused Zlovenac strogim i objektivnim sucima:
Prekrasno proveden dan.