Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje

Join the forum, it's quick and easy

Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje

Ja putujem

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ja putujem

Free forum for free travel

NA ŽALOST OVAJ FORUM SE ZATVARA.......

+3
Giga
lavica
Dragec07
7 posters

Pronašao poziv na fejsu pa me zanimo što mislite....

Dragec07
    Dragec07
    Admin
    Admin

Registration date : 02.02.2008

Pronašao poziv na fejsu pa me zanimo što mislite.... Empty Pronašao poziv na fejsu pa me zanimo što mislite....

Postaj by Dragec07 16/3/2011, 12:27

Ovaj tjedan je najavljena kiša, a i ja još nisam fit, ali pronašaoo sam nešto zanimljivo na fejsu, pa bi bilo šteta ne probati:Caffe Bar Bonaca, Maksimirska 102

DRUŽENJE PETKOM, UZ BESPLATNU HRANU

Jeste li vi već bili u tom kafiću, kak to zgleda, da probamo jedno zajedničko druženje?
    lavica
    lavica
    Moped
    Moped

Registration date : 07.02.2008

Pronašao poziv na fejsu pa me zanimo što mislite.... Empty Re: Pronašao poziv na fejsu pa me zanimo što mislite....

Postaj by lavica 16/3/2011, 13:11

Nikad čula.
    Druženje, zašto ne, ali nisam sigurna da ću moći jer radim do 8, a onda nisam sigurna da će mi se dati, jer sam u subotu na cjelodnevnom boravku na poslu.

Zadnja promjena: lavica; 16/3/2011, 13:20; ukupno mijenjano 1 put.
    Giga
    Giga
    Moped
    Moped

Registration date : 03.02.2008

Pronašao poziv na fejsu pa me zanimo što mislite.... Empty Re: Pronašao poziv na fejsu pa me zanimo što mislite....

Postaj by Giga 16/3/2011, 13:15

Može
    mg750ie
    mg750ie
    Biker
    Biker

Registration date : 17.05.2009

Postaj by mg750ie 16/3/2011, 16:05

žemo. kad? ovaj upetak? Cool u kolko? 20h, nadam se da nebu riba, petkom ne jedem ribu iz principa Shocked
    Dragec07
    Dragec07
    Admin
    Admin

Postaj by Dragec07 17/3/2011, 18:05

Dr Bućan ("Ligament", mala reklama!) čini čuda, pa ću vjerojatno biti i ja fit već ovaj petak. Ne za neko predugačko druženje, ali za piće sigurno.
    Podržavam ovaj petak, oko osmice, pa dok izdržim(o).....
    Giga
    Giga
    Moped
    Moped

Postaj by Giga 17/3/2011, 18:34

dakle, tko želi i može i hoće dođe i vidim ose cheers
    Dragec07
    Dragec07
    Admin
    Admin

Postaj by Dragec07 17/3/2011, 19:10

Nakon onog normabela vidim ja i bijele miševe pa se ne hvalim.
    A naravno, i vidim ose!
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 17/3/2011, 22:34

ajde bumo vidli.......................... Pronašao poziv na fejsu pa me zanimo što mislite.... 547504
    juli
    juli
    Biciklist
    Biciklist

Registration date : 12.05.2009

Postaj by juli 18/3/2011, 08:33

vidim ose, zamjenila sam smjenu pa delam vjutro tak da se bumo "došetali" do Bonace na kavicu i bambus, makar veli ovaj moj dalek je to put od nas do Ružmarinke.
    Borris
    Borris
    Moped
    Moped

Registration date : 13.05.2009

Postaj by Borris 18/3/2011, 14:37

AAAA neeezzznnnaaaammmmm.....bumo vidli.....ja vidim žute slonove....a neznam kad bum u fazi da vidim ose.....
    Borris
    Borris
    Moped
    Moped

Registration date : 13.05.2009

Postaj by Borris 18/3/2011, 23:34

Videl plavu Suzu i mam sam znal da bu vidim ose......vidli smo se i bilo je super !
    Dragec07
    Dragec07
    Admin
    Admin

Postaj by Dragec07 19/3/2011, 10:15

Kratko ali ....slano. Proveli sat i malo više u ugodnom domaćem društvu, a domaći dečki se potrudili jednom ukusnom pekom da nam doživljaj malo i zaslane. Probali malo teletine s gljivama ispod peke (ja sam izuzetno štedljivo to podijelio našim damamam da nam ne bi pred moto sezonu predstavljale teret), pa malo Vukovarske pive, pa domaći osvježavajući pripravak MK Old Ridersa na bazi votke i vina.
    Ništa spektakularno, ali ugodno provedeno veće! Ovo ne mogu zamijeniti sve socijalne mreže i forumi skupa.....
    mg750ie
    mg750ie
    Biker
    Biker

Registration date : 17.05.2009

Postaj by mg750ie 19/3/2011, 11:44

drago mi je da ste se skupili, žal mi je kaj nisam mogel doći, evo slijedeća subota se smješi
    lavica
    lavica
    Moped
    Moped

Registration date : 07.02.2008

Postaj by lavica 19/3/2011, 12:00

Jel ima kakvih slikica ? RUDI gdje ti je novi fotoaparat? Ima nas koji nismo nažalost mogli doći.
    sju_rod
    sju_rod
    Admin
    Admin

Postaj by sju_rod 19/3/2011, 16:42

sorry,ali nisam ga ponesel,iskreno ne bi baš imala kaj videti,bilo je oko desetak ljudi,stari znaci iz Cronersa i mi,Julija,Slavica,Boris,Dragec i ja,BILO JE JOŠ NAJAVA ali nisu došli (mg,gigač itd.......) sve u svemu lagano provedena večer uz posebnu pivicu za koju nisam znal da uopče postoji,Vukovarska,i nije tak loša,moglo bi se reči neobična,malo popričali uz uvijek zaglušujuču glazbu i oko jedanajstice išli doma.Više mi je značilo kaj smo se vidli i popričali nego mjesto i klopa sa cugom.Definitivno nam fali druženje ali valjda i to sad bude kad se vreme malo ustabili,pa bu onda i slika............. Rolling Eyes

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: 23/11/2024, 19:29.