Slika puta do moto susreta naravno nema. Jednostavno zbog toga što sam do Karlovca bio za 13 minuta (naravno po autoputu), a na točenju goriva u Grabovcu (122 km) već u 6. Ne mogu si dopustiti da na takav susret dođem zadnji.....
MK Annamotori - 1. moto rafting party
Dragec07- Admin
- Registration date : 02.02.2008
Slika puta do moto susreta naravno nema. Jednostavno zbog toga što sam do Karlovca bio za 13 minuta (naravno po autoputu), a na točenju goriva u Grabovcu (122 km) već u 6. Ne mogu si dopustiti da na takav susret dođem zadnji.....
lavica- Moped
- Registration date : 07.02.2008
Dragec07- Admin
Čekanje u redu dalo mi je vremena za prvu cigaretu od Zagreba i pogled na nezanimljivu okolinu.
Pred hotelom sam bio u 6:30 razočaran brojem motora koje sam ugledao i pun strpnje hoće li se naći kakav smještaj za mene.
Ljubezna ženskica na recepciji mi je objasnila kako još ima 4 rezervirana apartmana neke ekipe iz Zagreba, no kako se do sada nisu pojavili spremna mi je prepustiti jednu sobu u vilama.
Nebu vam oni ni došli, lakonski joj odgovaram uz zahvalu i grabim prema apartmanu osloboditi se sve sile moto opreme na sebi.
Prvo što sam osjetio otvarajući vrata bio je miris prave drvene kuće, a pogled na vrlo uredan apartmančić me oduševio.
Kroz prozor pogled na kamp prepun hladovine i na binu.
Dragec07- Admin
Zato sam se uputio direktno u centar zbivanja.
Posebnu pažnju valjalo je obratiti na strateška mjesta i službe. Organizacija je bila odlična i sve se nalazilo na svom mjestu,
D@DO- Roler
- Registration date : 17.06.2009
Dragec07- Admin
A 1. susret im je uspio u potpunosti. Bilo je negdje oko 500 motora uprkos vrlo lošem vremenu do petka popodne.
Na susretu se skupilo ljudi iz cijele Europe, iznenađujuće puno slovenaca, pa nizozemaca i avstrijanaca. Posebnost je svakako samo mjesto na kojem se održava susret.
Bilo je organizirano dosta igara (povlačenje konopa, nabacivanje gume na kolac, tomosa s ramena, ulovi pastrvu - pobjednik dobiva 6 pečenih!!!, pa rafting).
Ozvučenje je bilo vrlo kvaliteteno, a mlade grupe su na pozornici pokazali na kome svijet ostaje.
Istina, možda je malo više svjetla nedostajalo kod pranja motora
Cijene prihvatljive, osim janjetine po 1 € 10 dkg (umlatio sam ne samo zbog toga skoro kilu), kao i npr piva 1€. Čevapi su mi uz cijenu janjetine izgledali skupi (3 €), ali su zato bili vrhunski i pripremljeni i ispečeni. Kao i kobase. Jeo sam sve od reda.
Istina, s pivom sam tek nakon otprilike desete shvatio da su čaše od 3 dcl. Pa to onda samo dokazuje da piva razbistrava um.
Sjećanje i fotoaparat su me nekako služili sve do 3 ujutro........ mrak....
Dragec07- Admin
Pogled kroz prozor, šok, to nije moj motor
Naravno, moj me uredno čeka ispred vrata a ne pod prozorom:
Kavu sam popio sam.
Kad sam ustanovio da nema ni čamaca shvatio sam da su raftingaši otplutali.....
A neki rezultati sinoćnje ludosti dočekali su jutro:
Nakon paljenja gume, s ovim nismo imali nikakvih problema. Pokušavao je zamijeniti gumu do jutra......
Došlo je vrijeme za povratak doma. Vraćajući mi osobnu kartu mlada dama je shvatila tko je rezervirao ona 4 apartmana za ekipu iz Zagreba. Malo prijekora, malo osmjeha, vidjet ćemo se opet.....
Probuditi bandita za povratak je bilo vrlo lako. Ali ona hrpa žica na koju sam se već žalio, sad se pokazala na djelu. Ostao sam malo bez struje, tj. nisu mi radili žmigavci, stop i poziciona svjetla, upravljačka konzola crni mrak.
Opet je uskočio Nido (njemu nema nikad odmora), i promijenio mi osigurač u trenu. Sva sreča što sam ga dobro promatrao na djelu. Ponovio sam isto još jednom na putu do granice. I malo izolirao nestašne žičice koje su bile osterugane provirile iz lampe.
Nido, lako je imati ovako čisti motor kad ti ga cure peru cijelu noć.....
Put preko Kladuše i Vojnića na povratku bio je potpuni promašaj. Iako 30 km kraći, ne bih ga nikome preporučio. Osim posjete utvrdi Ostrožac, no ona je tako i tako odmah iznad Sedre.
Home, sweet home: Ponosan sam jer nakon 316 km: ipak smo bandit i ja ....
obranili boje kluba: i prikupili još jednu
Ovo će sad na kompletno izloiranje:
Ostalo je u super stanju: a nakon brisanja u još i boljem
I što reči na kraju.
Samo bravo dečki i cure iz Cazina
lavica- Moped
- Registration date : 07.02.2008
mg750ie- Biker
- Registration date : 17.05.2009
sju_rod- Admin
- Registration date : 03.02.2008
annamoto- Gost