Al kad bolje razmisliš razlika u cijeni je po osobi i nočenju 4 jureka, znači nas je 9 x 8 = 72 jureka i nije tak malo, bolje da to potrošimo kod Seje za janka.
MK ANNAMOTORI - Cazin (BiH) - Moto rafting party. 06.-08.08.2010.
juli- Biciklist
- Registration date : 12.05.2009
Al kad bolje razmisliš razlika u cijeni je po osobi i nočenju 4 jureka, znači nas je 9 x 8 = 72 jureka i nije tak malo, bolje da to potrošimo kod Seje za janka.
mg750ie- Biker
- Registration date : 17.05.2009
juli- Biciklist
sju_rod- Admin
- Registration date : 03.02.2008
Tester- Pjesak
- Registration date : 13.05.2009
Kao što sam već bio rekao, ja imam informaciju da mjesta u vilama nema.
I ja bih vrlo rado preusmjerio koji Euro u drugom smjeru. Sve ideje prihvaćam...
Dragec07- Admin
- Registration date : 02.02.2008
Prošli put, vozim ja i vidim natpis: jagnjetina 18 km.
Vozim dalje, i nakon nekih destak kilometara, evo novog natpisa: jagnjetina 19 km.
Računica je trebala biti jednostavna, ne voziti dalje nego odmah nakon prvog natpisa stati i pojesti janjetinu po 18 konvertibilnih maraka.
Dragec07- Admin
Ovo nema više smisla, bio sam ove godine na susretima u Ozlju (pokisli, smrznuli se na povratku) i Umagu (srznuli se putem, i pokisli).
Onaj usrani Vakula.... sad je prevršio svaku mjeru, čim kiša malo stane idem ga potražiti nahebo je ovaj puta stvarno.
Borris- Moped
DeeZg- Roler
- Registration date : 11.09.2009
kad smo išli u Umag bila je gotovo ista prognoza, ako ponovimo dobar indijanski ples ne bu kiše ni ovaj put!!!
Ako niš možemo krenuti u subotu ujutro, pa na rafting u nedjelju!
Dragec07- Admin
Ja počinjem plesati već večeras kod Kompi, nastavljam u četvrtak kod Cige (i njega ću natjerati da pleše s nama), a u četvrtak navečer pripremam obilje slasnih sendviča.
Ako bude kiše u petak ujutro, umjesto s vožnjom dan počinjem sendvičima u dnevnom boravku (da se ne pokvare), a novi komplet sendviča pripremam u petak navečer. I tako iz dana u dan dok se vrijeme ne popravi, pa ćemo vidjeti tko će na kraju pobijediti....
Borris- Moped
Dragec07- Admin
Simon- Pjesak
- Registration date : 31.08.2009
Dragec07 je napisao/la:
buahahaha..dobar je taj prognosticar..sam ne kuzim jel to emisija o kornjacama ili vremenska prognoza..hmmm?
Uglavnom, ja zvala kolegu u Bihaću koji radi kao prognosticar, veli Fićo biti će oblačno ko i danas ali ne bi trebalo padati
Dragec07- Admin
juli- Biciklist
Dragec07- Admin
Dosta mi je vremenske prognoze, bolje sam obaviješten o vremenu nego NASA. I dosta mi je ovog vremena. I Vakule i Sijerkovića i meto infa i ....
Pa ja sam vozač bandita a ne limuzine Lincoln.
Idem u ormar pokupiti stvari, pa u garažu po motor. Sedra, ja stiiižem.....
DeeZg- Roler
- Registration date : 11.09.2009
mg750ie- Biker
doduše obavio sam redovni tehnički pregled motornog dvokotača i to me je ipak malo unazadilo naročito jer u petak mi je poštar donio dvije uplatnice za porez dio 2009 i cijela 2010
pa mi je dobro došlo ostati sam sa sobom da sredim te financije
lavica- Moped
- Registration date : 07.02.2008
juli je napisao/la:baš sam jadna i tužna, tak sam se veselila ovom izletu , pa nemrem verovat da se vreme urotilo protiv mene, sve gledam pa možda je Saša imal praf sa svojom svemirskom prognozom, a i ne pljušti kiša kak su najavili, a kaj je je oblačno je i tmurno, ma ja sam u totalnoj bedari i baš sam tmurna.A da mi pratimo prognozu za sutra , pa da ipak odemo .
Da, da Saša je na žalost bil u pravu. Da je bar ljevalo, ne bi bili tak tužni.
mg750ie- Biker
tek je Kolovoz, a moj motor je regan